Nieuwe test voor SKNWK in topper

Voor de tweede keer in korte tijd werkt SKNWK op sportpark Het Springer een topper in de vierde klasse A af.

Was onlangs het ongeslagen Zeelandia/Middelburg te gast, zaterdag 26 oktober komt nummer twee Vlissingen op bezoek. De Walcherse formatie heeft evenveel punten als de Nieuwerkerkse medekoploper en verloor tot nu toe één keer: van FC De Westhoek. SKNWK mist Robbert Padmos (geschorst), Steven Padmos (blessure) en Koen Kraaijenbrink (vakantie). Jarno van Nieuwenhuize, die afgelopen zaterdag driemaal doelpuntte, is wederom een twijfelgeval. Poulegenoot Brouwershaven speelt zaterdag tegen Spui zonder Lars en Max Jonker (vakantie) en Joean Hosiyar (blessure), bij WIK’57 ontbreekt niemand voor de wedstrijd tegen Cadzand.

De tweedeklassers MZC’11 en Bruse Boys kennen net als vorige week weinig personele zorgen. Zijn knie zorgt dat Koen van den Berge aan de kant blijft bij Bruse Boys tegen Hellevoetsluis. Bij MZC’11 (uit tegen FC Axel) is Tom Quant op vakantie en doet Tim de Looze ritme op in het tweede elftal.

Voor de derby in de derde klasse B tussen ZSC’62 en Duiveland zijn bij de Oosterlanders Stefan de Bruine, Matthias Wesdorp en Jelmer Stouten er vanwege blessures niet bij.