Enige treffer dit weekend bij seniorenteams van Dion de Jonge levert S.K.N.W.K. 1 wel 3 punten op

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 2 november 2019, kwamen opnieuw alle drie onze seniorenteams in aktie. Het werd opnieuw geen topweekend (vorig weekend verloren ze alledrie). Er werd slechts één doelpunt gescoord. Deze leverde overigens wel gelijk drie punten op !!

S.K.N.W.K. 1 moest na de terechte nederlaag vorige week tegen VC Vlissingen opnieuw de rug rechten. Dit moest dan gebeuren in Burgh-Haamstede tegen FC De Westhoek 1. De doelpunten waren schaars deze middag. Nadat S.K.N.W.K.-doelman Daan v/d Cingel een penalty had gestopt was het Dion de Jonge die met een schitterende treffer naar zo zou later blijken S.K.N.W.K. 1 de volle buit zou bezorgen. Eindstand 0-1. Voor Dion zijn 3e treffer van het seizoen.

S.K.N.W.K. 2 trok voor de tweede week op rij aan het kortste eind. In Wouw was Cluzona 2 overduidelijk met 4-0 te sterk.

Tot slot het 3e. Zij speelden op eigen veld tegen N.O.A.D. ’67 3. Ook hier geen doelpunten namens de thuisploeg. Wel 2 van de gasten en dus is de 0-2 eindstand verklaard.

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst ook al speelde hij vandaag niet mee wegens een blessure. Hij scoorde tot nu toe al 3x. Dion de Jonge komt door zijn doelpunt op een gedeelde 2e plaats met Robert Padmos, Simon van Dongen en Dirk-Jan Hoek.

De topscorerlijst ziet er na de 7e speelronde als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 02-11-2019
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 10
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 3
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 3
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 3
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 2 2
Robbert Uijl S.K.N.W.K. 2 2
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 2
Jari Goudswaard S.K.N.W.K. 1 1
Koen Kraaijenbrink S.K.N.W.K. 2 1
Steven Padmos S.K.N.W.K. 2 1
Joerie van Dijke S.K.N.W.K. 3 1
Nick Bouwman S.K.N.W.K. 3 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020