Quinten Haze krijgt ‘Aap van de Week’ bij S.K.N.W.K. 3

Ook dit seizoen, 2019-2020, zal De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee bij S.K.N.W.K. 3 na iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de aanwezige spelers) worden toegekend aan de speler van het derde elftal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 3 de thuiswedstrijd tegen N.O.A.D. ’67 3. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd. S.K.N.W.K. 3 had één klein probleempje…….. scoren. Omdat de tegenstander in de 1e helft wel scoorde, 0-1 en bijvoorbeeld Lennard Visser net niet, was de ruststand 0-1. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Kristian Bouwman kreeg een goede mogelijkheid nadat hij de bal wist af te pakken, maar zijn schot ging naast. Aan de andere kant wist doelman Martijn Neele (vaste keeper Erwin v/d Wekken was getransfereerd naar S.K.N.W.K. 2) goed redding te brengen in een 1 tegen 1 situatie. Tussenstand bleef dus 0-1.

Inmiddels was Quinten Haze ingevallen in de slotfase. Hij was de afgelopen weken niet geheel fit, maar lijkt aan de beterende hand. Hij kreeg eerst al een prima kopkans, maar de doelman wist met kunst-en-vliegwerk de bal uit zijn doel te houden. Nadat ook Robbert v/d Zande nog een grote mogelijkheid om zeep hielp, leek het duel af te steven op de 0-1 eindstand.

Tot de allerlaatste minuut…….. De gasten gaven nog één voorzet die eigenlijk voor niemand bestemd was. Linksback Quinten Haze leek de bal zo weg te kunnen schieten. Echter deed hij dit precies tegen de knie van een N.O.A.D. ’67-speler waardoor deze snoeihard (én zelfs onhoudbaar voor keeper Martijn Neele) tegen de touwen verdween 🙂 Dit was gelijk het einde van de wedstrijd, eindstand 0-2.

Hierdoor was wel gelijk duidelijk wie ‘Aap van de Week’ is, namelijk Quinten Haze. Hij mocht zelfs met zijn nieuwe ‘matties’ van N.O.A.D. ’67 op de foto en werd hiervoor zelfs in het tenue van de tegenstander gehesen. Wat was hij trots !! Overigens toen het bekende woord ‘overschrijving’ in de mond werd genomen, wilden de ‘Fliplanders’ snel het shirt terug en werd Quinten richting de uitgang van de kleedkamer gedirigeerd. Dus of we het willen of niet, volgende week speelt hij weer gewoon in het overigens schitterende blauw/zwart. Maar Quinten, je bent van harte welkom (en wie weet kun je net als Erwin gelijk je 2e nominatie in de wacht slepen 😉  )

Quinten van harte gefeliciteerd met deze terechte uitverkiezing !!