Eerste nederlaag ZSC’62-Van Oeveren in ZieZaVo-strijd

Logo Wereldregio

Van Oeveren/ZSC’62 is in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie tegen de eerste nederlaag aangelopen. In een enerverende wedstrijd verloor de koploper met 2-4 van C.S. Telecom S.B.

Van Oeveren nam de leiding maar al snel verzilverde Sven Heijboer een strafschop (1-1). Van Oeveren, geplaagd door blessures, nam opnieuw de leiding maar Martijn van Grunsven bracht in de tweede helft via een nieuwe strafschop Telecom weer op gelijke hoogte. In de slotfase waren het Heijboer en Van Grunsven die scoorden en het team van coach Piet van de Kassteele met lege handen naar huis stuurde. In een mooi duel won FC Kerkwerve/’t Oliegeultje van Van Heukelom Group met 6-4 en Stella Boys/De Banjaard was te sterk voor Van Klinken Montage (5-2).

In de tweede klasse A werd er een prachtig duel gespeeld tussen koploper Intersport Zierikzee (foto) en Grenzeloos Kort. Ammer van de Zwart scoorde het openingsdoelpunt voor Intersport maar binnen vijf minuten was het Erik-Jan Kort die met drie doelpunten op rij Grenzeloos naar een 1-3-voorsprong schoot. Met doelpunten van Dominique Prins en Matthijs Heeres gingen de teams met een 4-4 de rust in. In de tweede helft ontwikkelde de wedstrijd zich in het Laco sportcentrum naar 6-6. In de laatste minuut van de wedstrijd capituleerde Intersport nadat de behendige speler Didi van Ham tussen drie verdedigers de bal in het doel schoot waarbij Grenzeloos/Kort met 7-6 won en tevens de nieuwe koploper is. Vleesboerderij Boot won met 2-1 van Clerx Montage en Whizzburger scoorde er lekker op los tegen DDEZOM (10-1).

In de tweede klasse B boog koploper Ginsterveld/De Strandloper een 0-3-achterstand om in 5-3-winst tegen FC Hanse Staalbouw. TZN won met 8-1 van Stella Boys/De Banjaard 2 en Schipper Acoutants AVSB won met 6-2 van Torenboys.