Dion de Jonge opnieuw trefzeker voor S.K.N.W.K. 1, Carlo v/d Maas scoort 2x voor S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 9 november 2019, kwamen opnieuw alle drie onze seniorenteams in aktie. Het werd een zelfde weekend als vorige week. Dus winst voor S.K.N.W.K. 1 en nederlagen voor het 2e en 3e.

Na de 0-1 winst in Burgh-Haamstede tegen FC De Westhoek stond er dit weekend opnieuw een derby op het programma. Op sportpark ‘Onder de Molen’ te Brouwershaven was ASV Brouwershaven 1 de tegenstander. En ook nu bleken de blauw/zwarten te sterk. In de 1e helft was het Jari Goudswaard die zijn 2e treffer van het seizoen wist te scoren en de ruststand op 0-1 wist te bepalen. In de allerlaatste minuten van de wedstrijd wist S.K.N.W.K. het duel in het slot te gooien. Het was Dion de Jonge (die vorige week tegen FC De Westhoek nog voor de enige treffer van de wedstrijd zorgde) die de winst zeker stelde en de eindstand op 0-2 bracht.

S.K.N.W.K. 2 verloor voor de 3e week op rij. In Zevenbergschenhoek was D.H.V. 2 de tegenstander. Zij bleken gewoon beter dan de blauw/zwarten. Na een 2-0 ruststand was het Wilco de Valk die met zijn eerste doelpunt van het seizoen de stand terugbracht naar 2-1. Echter niet veel later stond het al weer 3-1. Nadat het ook nog 4-1 was geworden, was het slotakkoord van de wedstrijd voor S.K.N.W.K. Het was Koen Kraaijenbrink die de stand iets ‘dragelijker’ maakte en voor de 4-2 eindstand zorgde.

Carlo v/d Maas scoorde beide doelpunten dit weekend namens S.K.N.W.K. 3

Tot slot het 3e. Zij speelden op eigen veld tegen S.P.S. 3. Al na één minuut lag de bal in (het verkeerde) mandje 🙁 Nog voor rust zouden de gasten uit Poortvliet uitlopen naar 0-3. In de 2e helft was het Carlo v/d Maas (hij maakte vorige week pas zijn rentree) die van zich deed spreken. Hij scoorde twee mooie doelpunten en bracht de stand terug tot 2-3. En S.K.N.W.K. 3 had op dat moment het betere van het spel en misschien wel recht op meer. Helaas wisten ze niet meer te scoren. In de slotfase deed S.P.S. dit nog wel 2x en was de eindstand 2-5. S.K.N.W.K. 3 is inmiddels de rode lantaarn drager van de 5e klasse.

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren met 10 treffers. Ploeggenoot Dion de Jonge neemt door zijn treffer dit weekend nu de 2e plaats in met 4 doelpunten. Robert Padmos, Simon van Dongen en Dirk-Jan Hoek delen de 3e plaats met 3 doelpunten.