Reserve 3e klasse C (klasse S.K.N.W.K. 2) met 11 ploegen verder

Gisteren, zaterdag 16 november 2019, stond voor S.K.N.W.K. 2 de thuiswedstrijd tegen Boeimeer 2 op het programma. Echter in de loop van de week kwamen ze erachter dat Boeimeer 2 niet meer in de stand stond verwerkt en dat de wedstrijd was vervallen. Donderdagavond volgde het officiële bericht dat Boeimeer 2 uit de competitie was gehaald. Zodoende gaat de reserve 3e klas C dus met 11 teams verder.

Na de duels van gisteren (waarbij S.K.N.W.K. 2 dus vrij was) staat het 2e nu op een 7e plaats met 9 punten. Dat is slechts twee punten minder dan nummer 4 Internos 4, maar ook slechts 2 puntjes meer dan de nummers 9 en 10 Oranje Wit 4 en D.S.E. 2.

Tijd dus voor S.K.N.W.K. 2 om weer eens wat puntjes te pakken. Na vier duels hadden de blauw/zwarten 9 punten behaald. Echter na 7 wedstrijden staan ze nog steeds op deze 9 punten, omdat de laatste 3 duels werden verloren. A.s. zaterdag nieuwe ronde, nieuwe kansen als Drechtstreek 3 (met 10 punten op een vijfde plaats op de rangslijst) op bezoek komt op sportpark ‘Het Springer’. Aftrap staat gepland om 12:45 uur.

De stand in de reserve 3e klas C is op dit moment als volgt: