Dit weekend krijgt Rick Dalebout ‘Aap van de Week’ bij S.K.N.W.K. 3

Ook dit seizoen, 2019-2020, zal De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee bij S.K.N.W.K. 3 na iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de aanwezige spelers) worden toegekend aan de speler van het derde elftal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Vandaag speelde S.K.N.W.K. 3 de uitwedstrijd tegen Z.S.C. ’62 2. Een duel tussen de rode lantaarndrager (S.K.N.W.K.) en de nummer 2 van de ranglijst. En de rood/witten dachten dit varkentje wel even te wassen. Maar niets was minder waar. S.K.N.W.K. 3 vocht als leeuwen. Met Joerie en Rick van JO19-1 en Remco v/d Berge die na lang blessureleed weer op het veld verscheen streden de blauw/zwarten voor alles wat ze waard waren.

Na de 0-0 ruststand gingen ze steeds meer geloven in een goed resultaat. En dat goede resultaat werd uiteindelijk een prachtig resultaat, want Rick Dalebout ging goed door een een lange bal en vanaf de achterlijn zag hij zijn voorzet zomaar tegen de touwen verdwijnen, 0-1. S.K.N.W.K. 3 zette nog een tandje bij en met man en macht werd de overwinning over de streep getrokken. Wat een ontlading (vooral bij doelman Erwin v/d Wekken die voor het eerst in zij S.K.N.W.K.-carrière ‘de nul’ wist te houden).

En dus leverde het winnende doelpunt van deze wedstrijd Rick wel de uitverkiezing van ‘Aap van de Week’ op. Rick van harte gefeliciteerd met deze terechte uitverkiezing !!