Jarno van Nieuwenhuize scoorde al 13x voor SKNWK 1, Rick Dalebout matchwinner bij SKNWK 3

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 23 november 2019, kwamen opnieuw alle drie onze seniorenteams in aktie. Met winst voor S.K.N.W.K. 1 en 3, maar opnieuw een nederlaag voor S.K.N.W.K. 2 werd het een redelijk weekend voor de blauw/zwarten.

Na twee keer winst in de derby’s tegen respectievelijk FC De Westhoek en Brouwershaven was S.K.N.W.K. 1 vorig weekend vrij. Gisteren moesten ze de competitie herstarten tegen laagvlieger Jong Ambon. Het werden opnieuw drie punten en maar liefst 5 doelpunten voor de blauw/zwarten. Jarno van Nieuwenhuize nam 3 treffers voor zijn rekening en heeft inmiddels al 13 competitiedoelpunten gescoord namens het 1e. Jari Goudswaard was ook trefzeker en scoorde al weer zijn 3e doelpunt dit seizoen. Mark Bleiji komt met zijn 1e doelpunt nu ook op de topscorerslijst bij de senioren.

S.K.N.W.K. 2 verloor al weer voor de 5e week op rij !! Nu was Drechtstreek 3 de tegenstander op ‘Het Springer’. De thuisploeg kreeg behoorlijk wat kansen, maar wisten deze helaas niet te verzilveren. De gasten daarentegen waren wat doeltreffender. Zij wisten dan ook maar liefst 4x te scoren en S.K.N.W.K. 2 dus op een smadelijke 0-4 nederlaag te trakteren.

Tot slot het 3e. Als rode lantaarndrager uit de 5e klas 06 moesten zij op bezoek bij één van de titelkandidaten, Z.S.C. ’62 2. Echter deed de stand van de ranglijst deed S.K.N.W.K. 3 vooraf niet schrikken. Ze hebben er met zijn allen voor gevochten en (uiteindelijk zelfs misschien niet eens onverdiend) de drie punten mee naar Nieuwerkerk gebracht. In het laatste deel van de wedstrijd ging gastspeler Rick Dalebout (JO19-1) goed door en zag zijn bal bijna vanaf de achterlijn in het doel belanden, 0-1. Dit bleek uiteindelijk genoeg voor de overwinning !! En zodoende komt Rick ook op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren. Door zijn 3 treffers van gisteren nu dus al met 13 doelpunten. Ploeggenoot Dion de Jonge en Carlo v/d Maas (S.K.N.W.K 3, maar gisteren assistent-scheidsrechter bij S.K.N.W.K. 1) delen de 2e plaats met 4 doelpunten. Jari Goudswaard, Robert Padmos, Simon van Dongen en Dirk-Jan Hoek delen de 4e plaats met 3 doelpunten.

De topscorerlijst ziet er na deze speelronde als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 24-11-2019
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 13
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 4
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 3 4
Jari Goudswaard S.K.N.W.K. 1 3
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 3
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 3
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 3
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 2 2
Koen Kraaijenbrink S.K.N.W.K. 2 2
Robbert Uijl S.K.N.W.K. 2 2
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 3 2
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 2
Mark Bleiji S.K.N.W.K. 1 1
Steven Padmos S.K.N.W.K. 2 1
Rick Dalebout S.K.N.W.K. 3 1
Joerie van Dijke S.K.N.W.K. 3 1
Nick Bouwman S.K.N.W.K. 3 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020