Robbert v/d Zande is ‘Aap van de Week’ bij S.K.N.W.K. 3

Ook dit seizoen, 2019-2020, zal De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee bij S.K.N.W.K. 3 na iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de aanwezige spelers) worden toegekend aan de speler van het derde elftal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Vandaag speelde S.K.N.W.K. 3 de thuiswedstrijd tegen Bruse Boys 3. Na de euforie van vorige week toen de blauw/zwarten met 0-1 wisten te winnen bij Z.S.C. ’62 2 nu een heel ander (bekend) gevoel. Het werd namelijk weer een hele zware middag voor de blauw/zwarten. De paarshemden stonden met de rust al met 0-5 voor……. Dus enige doel was nog, geen dubbele cijfers !!

Overigens was één van die vijf treffers een doelpunt van een blauw/zwarte. Dibbus kwam goed bij de eerste paal en schoot de bal keurig binnen. Echter was dit wel achter zijn eigen doelman Erwin v/d Wekken 🙂 Zodoende was bij rust al bekend wie de ‘Aap van de Week’ kreeg uitgereikt.

In de 2e helft werd de schade gelukkig beperkt en eindigde deze pot in 0-8 in het voordeel van Bruse Boys 3. Wat rest zijn de foto’s en dus de ‘Aap van de Week’.

Robbert van harte gefeliciteerd met deze terechte uitverkiezing !!