S.K.N.W.K. 2 verslaat Prinsenland 2 met 3-5

Dit weekend was S.K.N.W.K. 1 vrij en daarom eens een verslagje van S.K.N.W.K. 2. Zij gingen gisteren op bezoek bij vv Prinsenland 2 in Dinteloord. Een belangrijke wedstrijd voor de blauw/zwarten, want na een goede start was S.K.N.W.K. ver weg gezakt op de ranglijst en was een goed resultaat bij de hekkensluiter zeer gewenst.

S.K.N.W.K. begon goed aan de wedstrijd en kreeg ook enkele mogelijkheden, maar uit de eerste beste aanval wist de thuisclub toch te scoren 1-0. Even later was het Prinsenland dat uit hun tweede kans opnieuw wist te scoren en zodoende stonden de Nieuwerkerkers al snel op een 2-0 achterstand.

Al snel verkleinde ‘we’ de achterstand nadat Wilco de Valk de paal raakte maar de van een blessure herstelde Simon van Dongen attent reageerde en de bal in het doel werkte 2-1. Niet veel later de verdiende gelijkmaker toen Colin Duinhouwer een voorzet van Wilco de Valk prachtig raak kopte, 2-2. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft was amper twee minuten bezig toen Remco van den Berge met een prima voorzet de uitstekend voor zijn man komende Wilco de Valk bereikte en die tikte de 2-3 tegen de touwen. Nog geen vijf minuten later tikte Remco een voorzet van Djamil Reijnen bij de eerste paal over de doelman waarop Robbert Uijl simpel de 2-4 kon maken. De thuisclub kwam er in die periode niet aan te pas.

Het werd zelfs 2-5 toen Machiel Schot goed reageerde op een prachtige lob van Remco v/d Berge die op de lat belandde, maar door Machiel werd binnen gekopt. Prinsenland kwam nog wel op 3-5, maar dankzij twee prima reddingen van S.K.N.W.K.-doelman Joris Spitholt kwamen ze verder niet meer in de problemen.

De belangrijke drie punten konden mee naar Nieuwerkerk en dat geeft weer moed op een goed resultaat volgende week als W.H.S. 2 op bezoek komt op sportpark ‘Het Springer’. Aftrap is om 12:45 uur.