Vijf treffers en vijf verschillende doelpuntenmakers bij S.K.N.W.K. 2

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 30 november 2019, kwamen twee van onze drie seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 was vrij (de 4e klas A bestaat uit 13 ploegen en zodoende hoefden zij dit weekend niet in aktie te komen). S.K.N.W.K. 2 moest in Dinteloord op bezoek bij Prinsenland 2. Voor het 3e stond op ‘Het Springer’ de derby tegen ‘Bru’ 3 op het programma.

Wilco de Valk

S.K.N.W.K. 2 had een zeer belangrijke wedstrijd. Na 4 wedstrijden hadden ze namelijk 9 punten, maar voorafgaand aan het duel gisteren tegen rode lantaarn drager Prinsenland 2 was het puntenaantal nog steeds 9. Het zou dus wel lekker zijn om weer eens een overwinning te boeken. Uiteindelijk lukte dit ook, want het duel eindigde in een 3-5 overwinning voor de blauw/zwarten.

Robbert Uijl (voorgrond) en Simon van Dongen

De vijf treffers namens S.K.N.W.K. 2 werden gescoord door vijf verschillende spelers !! Simon van Dongen zorgde na een 2-0 achterstand voor de 2-1. Nog voor rust maakte Colin Duinhouwer de gelijkmaker, 2-2. In de 2e helft was het Wilco de Valk die S.K.N.W.K. 2 op voorsprong zette. Via treffers van respectievelijk Robbert Uijl en Machiel Schot liep het 2e uit na 2-5 waarna het slotakkoord nog voor de thuisploeg was en de eindstand op 3-5 bepaalde.

Vier van de vijf doelpuntenmakers bij het 2e gisterenmiddag, v.l.n.r. Robbert Uijl, Wilco de Valk, Machiel Schot en Colin Duinhouwer.

S.K.N.W.K. 3 zat nog een beetje in een roes na de 0-1 overwinning vorige week tegen Z.S.C. ’62 2. Echter waren ze daar heel snel uit. Bruse Boys 3 stond met rust al 0-5 voor tegen de blauw/zwarten. Uiteindelijk eindigde de oneerlijke strijd in een 0-8 nederlaag voor S.K.N.W.K. 3. Hier dus geen (doel)punten deze middag en het 3e snakt naar een hele lange winterslaap (uuuuh stop).

Remco v/d Berge

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren met 13 treffers. Simon van Dongen is door zijn doelpunt van gisteren op een gedeelde 2e plaats gekomen op de ranglijst. Hij moet deze 2e plaats delen met Dion de Jonge (S.K.N.W.K. 1) en Carlo v/d Maas (S.K.N.W.K. 3). Achter hen staat een vijftal met o.a. Wilco de Valk en Robbert Uijl die door hun treffers van gisteren inmiddels 3 competitiedoelpunten hebben gescoord dit seizoen.