Jaaroverzicht 2019 van www.sknwk.nl (juni)

Nu het jaar 2019 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2019 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag juni.

1 juni:

S.K.N.W.K.-jeugd geniet tijdens het Jeugdkamp

Gisterenavond rond 19:00 uur begon voor S.K.N.W.K. JO11-1, JO12-1 en JO13-1 het jeugdkamp. De start was een warming-up (samen met de ouders) van profvoetballer bij GO Ahead Eagles Julius Bliek. Nadat de warming-up was gedaan, werden de groepen gesplitst. Per team stond er een training van Julius Bliek op het programma en een wedstrijdje tegen de ouders. Beiden waren super leuk. Het is altijd heel gaaf om training te krijgen van een echte prof. En spelen tegen je vader/moeder is natuurlijk ook altijd heel tof. Uiteraard gingen alle teams nog met Julius op de foto.

Na afloop van de training en wedstrijden was er tijd om iets te drinken. Als afsluiting heeft Bliek ook nog een heus wedstrijdshirt verloot. Winnaar van dit shirt werd Quinten (JO12-1) die hier natuurlijk heel blij mee was.

Toen dit allemaal klaar was, kwam het Zeeuws IJsmeisje nog naar ‘Het Springer’ zodat er voor iedereen nog een lekker ijsje was !!

Het werd inmiddels al wat donkerder en dus was het tijd voor de dropping. Per team (met begeleiding) werden ze in een geblindeerde bus weg gebracht. Op de plaats van bestemming moest dan de weg terug worden gelopen. Onderweg was het de bedoeling om foto’s te maken van diverse objecten die waren aangegeven op de formulieren. Ook was er onderweg iets te snoepen en te drinken.

Uiteindelijk was ook de laatste groep tegen middernacht terug op ‘Het Springer’. Hier kon nog wat worden gedronken en was er nog een snackje. Nu was het tijd voor de nacht. De slaapplekken waren inmiddels in gereedheid (in de grote tent voor de kantine). Het duurde uiteraard eventjes, maar rond 03:00 uur was het dan toch echt stil……

Dat duurde tot ongeveer tot 07:30 uur. Langzaamaan ontwaakt iedereen van een (te) korte nachtrust. Nog eventjes ontbijten en dan opruimen, want om 09:15 uur is op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ het Joachim Glerum Jeugdtoernooi. Hieraan doet S.K.N.W.K. JO11-1 mee. Voor S.K.N.W.K. JO12-1 en JO13-1 staat een jeugdtoernooi bij Bruse Boys op het programma. We wensen iedereen heel veel sterkte toe na het geslaagde ‘slaapfeestje’…… ?

Dank aan de organisatie, ouders, Julius Bliek en voor de rest iedereen die we zijn vergeten. Het was een zeer leuk jeugdkamp !!

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek !!

 

1 juni:

Gezellige seizoensafsluiting voor S.K.N.W.K. JO19-1, JO17-1, MO17-1 en JO15-1

Vanavond, zaterdag 1 juni 2019, stond voor onze oudste jeugdteams, JO19-1, JO17-1, MO17-1 en JO15-1 de seizoensafsluiting op het programma. Dit werd ook deze keer weer gedaan met een barbecue op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Rond 17:00 uur werd er verzameld. Ruim 40 jeugdleden hadden zich hiervoor aangemeld.

Er werd overheerlijk gesmuld. Uiteraard werd er nog een potje gevoetbald en was er een gezellig muziekje. Het was een geslaagde avondje.

Dank aan de evenementencommissie voor de organisatie !!

Bekijk meer foto’s van deze barbecue elders op de site in Het Fotoboek.

 

3 juni:

Sponsors Joachim Glerum Jeugdtoernooi 2019

Logo Joachim Glerum jeugtoernooi

Afgelopen zaterdag hebben we als S.K.N.W.K. voor de 18e keer ons Joachim Glerum Jeugdtoernooi gehouden. Uiteraard willen we vanaf deze plaats  de sponsoren van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi van afgelopen zaterdag nogmaals te bedanken. Mede dankzij hen hebben spelertjes, begeleiding, vrijwilligers en de organisatie een top dag gehad.

 

Onderstaande bedrijven hebben dit toernooi gesponsord:

Timmerman Natuursteen

Peter van der Cingel Bestratingen

Stuco Emiel

Hilbra Stucadoorsbedrijf

Krello Print

WEA Accountants

Fruitboerderij Remeeus

Omoda

 

Nogmaals hartelijk dank !!

 

5 juni:

Laatste training S.K.N.W.K. JO19-1; seizoen zit er nu echt op

Vanavond, woensdag 5 juni 2019, was de laatste training voor S.K.N.W.K. JO19-1. Ook de spelers van JO17-1 waren welkom. Helaas was er maar een selecte gezelschap. Maar dit mocht de pret zeker niet drukken. Er werd eerst een potje voetvolley gedaan. Daarna nog latjetrappen en wat andere schietspelletjes.

Na ruim een uur zat de laatste training erop en kunnen we zeggen dat seizoen 2018-2019 echt ten einde is voor JO19-1.

 

8 juni:

Machiel Schot keert terug bij S.K.N.W.K.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Machiel Schot weer terugkeren bij S.K.N.W.K. Vorig jaar besloot hij sportpark ‘Het Springer’ te verlaten en terug te gaan naar M.Z.C. ’11. Nu heeft hij dus besloten om volgend seizoen weer in blauw/zwart te gaan spelen.

We heten Machiel uiteraard alvast weer van harte welkom en wensen hem komend seizoen veel succes en plezier toe.

 

8 juni:

Ook 8e editie Mini Bedrijven Toernooi S.K.N.W.K. was weer bere gezellig

Gisteren, vrijdag 7 juni 2019, werd er al weer voor de 8e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd op sportpark ‘Het Springer’. Voorafgaand aan deze editie werden vooral alle ‘apps’ met betrekking tot het weer in de gaten gehouden. Maar onder uiteindelijk prima weersomstandigheden (zelfs het zonnetje liet zich nog zien op ‘Het Springer’) was ook deze editie weer zeer geslaagd !! Deze keer weer deelname van 12 sponsors dus werd er op drie velden gestreden in drie poules van vier teams. Dit allemaal met de Olympische gedachte uiteraard, want deelnemen is belangrijker dan winnen !!

Uiteindelijk waren de 1e prijzen voor: Loonbedrijf v/d Maas, Intersport en Amilo Sports. Zij ontvingen allen uit handen van de organisatie een schitterende beker.

Na de wedstrijden kon er eerst een warme douche worden genomen. Daarna was het tijd voor het langste deel van het toernooi, de 3e helft. Er was op het dakterras (en later binnen) de mogelijkheid een overheerlijk broodje hamburger te eten. Dit allemaal onder het genot van een versnapering. Ook de gezellige muziek van DJ ‘Kies’ zorgde voor een zeer gezellige sfeer.

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde 8e editie van ons eigen Mini Bedrijventoernooi. Het was echt weer super gezellig. Dankwoordje aan uiteraard de deelnemers, maar zeker de organisatie, scheidsrechters, barmensen, hamburgerbakkers, de DJ, overige vrijwilligers en andere aanwezigen die hebben bijgedragen aan deze prachtige avond.

Het was weer een fantastisch (voetbal)feestje waar we als S.K.N.W.K. zeer trots op kunnen en mogen zijn !!

We hopen allen weer tot volgend jaar !!

 

8 juni:

Eindstanden 8e Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K. (2019)

Gisteren, vrijdag 7 juni 2019, werd bij S.K.N.W.K. voor de achtste keer een bedrijventoernooi georganiseerd. Er werd gespeeld in drie poules van vier teams. Hieronder de eindstanden:

Poule 1

Eerste plaats

Loonbedrijf v/d Maas

 

Tweede plaats

Lankor Hoveniers

 

Derde plaats

Hanse Staalbouw

 

Vierde plaats

B&O Onions

 

Poule 2

Eerste plaats

Intersport

 

Tweede plaats

Dalebout Transport

 

Derde plaats

Deco Home

 

Vierde plaats

Vleesboerderij Boot

 

Poule 3

Eerste plaats

AmilcoSports

 

Tweede plaats

Peter v/d Cingel Bestratingen

 

Derde plaats

Quality Time

 

Vierde plaats

Bouwbedrijf Quant

 

8 juni:

Vervolg verbouwing kantine aan de buitenzijde

Zoals bij een ieder wel bekend zijn vorig jaar zomer een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Het is toen niet gelukt alle werkzaamheden uit te voeren en toen is besloten het uit te stellen. Naar nu dus !!

Vanmorgen zijn er stellingen gebouwd en is alle trespa eraf gehaald. Deze week zullen als de weersomstandigheden het toelaten de herstelwerkzaamheden worden hervat.

Vanaf deze plaats een dankwoordje aan de vrijwilligers die vanmorgen geholpen hebben !! Omdat er voldoende waren kon ook gelijk de kantine nog worden opgeruimd na het zeer geslaagde Mini Bedrijventoernooi van gisteren.

Bekijk meer foto’s van vanmorgen elders op de site in Het Fotoboek.

 

9 juni:

Gezellige seizoensafsluiting voor S.K.N.WoK 3

S.K.N.W.K. 3 heeft gisteren het voetbalseizoen 2018-2019 afgesloten met een etentje bij de Wok van Zeeland in Oosterland. Met 16 man (en vrouw) sterk hadden ze een gezellige avond. Vaste scheidsrechter Piet was samen met zijn vriendin uiteraard ook uitgenodigd namens het 3e elftal. Er was vanaf 19:00 uur gereserveerd.

Sommige fanatiekelingen kwamen op de fiets, maar de meesten toch ‘gewoon’ met de auto. Dat hadden meer mensen besloten getuige het overvolle parkeerterrein.

Er werd heerlijk gegeten en uiteraard wat gedronken.

Bij afwezigheid van Kapitein Gerwi deze keer niet zijn inmiddels befaamde quiz (met dito puntentelling). Toch had Martijn zaterdagmiddag nog even een soort van quiz in elkaar gezet.

Hij had uit alle ‘wedstrijdverslagjes’ uit de S.K.N.W.K. 3-groepsapp gehaald. Uit deze verslagen waren wat namen, woorden weggelaten. Aan de aanwezigen om per viertal te overleggen welke namen/woorden waren weggelaten.

Dit bleek nog niet eenvoudig. Soms wisten spelers zelf niet eens meer dat ze zelf een doelpunt hadden gescoord in een bepaalde wedstrijd…… ?

En er werd fanatiek overleg gevoerd om tot een goed (of uiteindelijk toch fout) antwoord te komen…..

Een voorbeeldje uit de quiz:

Colijnsplaatse Boys 3 – SKNWK 3 4 – 1

Voor de niet aanwezigen: de vraag was “Gaat het door of niet?”. Veel afgelastingen vandaag, maar in Colijn kon gevoetbald worden. 

Stevig windje weerhield ons er niet van aanvankelijk lekker mee te ballen met de koplopers uit het havenplaatsje. Een fraaie tegenaanval werd zelfs vakkundig afgewerkt door _____________(1): 0-1 voor! 

Dat hadden de geel-groenen dit jaar nog niet vaak meegemaakt. 

Ze deden er een tandje bovenop en een weggever van ons leidde hun gelijkmaker in. Vlak voor de thee werd een afgemeten Colijnse voorzet hard tegen de touwen gekopt. 

Na de hervatting hadden we minder in te brengen. Koen’s poging belandde op de paal en wat Martijn met een vrije trap op een ideale plek probeerde weet ie nu nog niet. Feit was dat de bal gezocht moest worden in de buurt ________________ ( 2 )

Volgende week gaan we weer op zoek naar de 3 punten, thuis tegen Bevelanders4. Ben jij erbij? Goed weekend.

Antwoord (1): Koen (ook Robbert werd een keer genoemd)

Antwoord (2): van de cornervlag (hier waren andere antwoorden: van de Zeelandbrug en  van de jachthaven (werf) )

Uiteraard hoort er bij een quiz ook een prijsuitreiking. Het winnende viertal Sytze, Emiel, Robbert en Robin waren overduidelijk de sterksten. Zij ontvingen dan ook een medaille en moesten voor de wall of fame poseren.

Iets na 23:00 uur werd de terugreis ingezet en is het voetbalseizoen 2018-2019 nu echt ten einde.

Hieronder de trotse winnaars van de prestigieuze S.K.N.W.K. 3-quiz

Voor sommigen betekende het natuurlijk nog wel een reisje terug op de (elektrische) fiets ?

 

9 juni:

S.K.N.W.K. JO12-1 springt het seizoen uit

Voor S.K.N.W.K. JO12-1 zit het voetbalseizoen 2018-2019 er ook echt op. Zij hadden gisteren hun seizoensafsluiting. Dit hebben ze gedaan bij Jump XL in Rotterdam. Het was een geslaagde afsluiting. Van 12:00 uur tot 14:00 uur hebben ze kunnen springen. Daarna waren er nog frietjes met een snack. Er was 2x een lichtshow met muziek. Ze waren uiteindelijk allemaal redelijk uitgeput :-), maar tevreden.

Hieronder foto’s van het teamuitje van JO12-1:

 

9 juni:

S.K.N.W.K.-team neemt voor 2e keer deel aan Café Jack’s toernooi bij v.v. Kloetinge

Gisteren, zaterdag 8 juni 2019, nam een S.K.N.W.K.-team deel aan het 4e Café Jack’s Toernooi bij v.v. Kloetinge. Dit was de 2e keer dat er een team mee deed, want ook vorig jaar waren we van de partij. De teamnaam deze keer was best toepasselijk, namelijk FC naar de Ratten.

Naast vooral een hoop gezelligheid moest er natuurlijk eerst ook nog worden gevoetbald. Werd vorig jaar de kwartfinale nog bereikt, nu stranden ze al in de poulefase.

De uitslagen:

Poulefase:

1 FC Lümmeltütte – FC naar de Ratten 0 – 2

FC naar de Ratten – Duuveland 1 0 – 3

FC naar de Ratten – Paralymipiakos 1 – 3

FC naar de Ratten – Deon’s Army 1 – 2

Marcel Verschoor Cup

Met een buikschuiver over een waterbaan naar een pion glijden. Daar 10 rondjes om de pion te draaien. Na deze 10 rondjes moest je vanaf de 16-meter lijn één van de drie pionnen in het doel proberen te schieten. FC naar de Ratten-speler Mark Bleiji deed dit als snelst en werd dus de winnaar van de Marcel Verschoor Cup.

Na het sportieve deel was er een afsluitend feestje. Eerst op het sportpark van v.v. Kloetinge en daarna nog bij Café Jack’s in Goes. Het was een goed feestje !!

Bekijk meer foto’s van de deelname van het S.K.N.W.K.-team aan dit toernooi elders op de site in Het Fotoboek.

 

10 juni:

“Wist u datjes” S.K.N.W.K. 3 seizoen 2018-2019

Wist u dat:

  • We na 3 wedstrijden zijn gefuseerd met SKNWK 4.
  • De selectie van het 3e toen ineens uit 26 manschappen bestond
  • Dat er helaas weken waren dat dit niet voldoende bleek te zijn.
  • We dit seizoen daarom 45 voetballers hebben ingezet, waarvan er dus 19 normaal gesproken bij ander SKNWK teams voetballen. (bij deze nog bedankt voor iedereen die ons heeft bijgestaan dit seizoen)
  • Stefan met 19 wedstrijden de meeste wedstrijden voor SKNWK 3 heeft gespeeld
  • Cecil, Erwin en Gerry na de samenvoeging van 3 en 4, geen enkele wedstrijd hebben gemist.
  • Er net zoveel punten zijn gehaald als er wedstrijden zijn gevoetbald.
  • We een positief doelsaldo hebben, ondanks onze wat tegenvallende positie op de ranglijst.
  • We 1 week na het einde van de competitie nog een plekje zijn gestegen. (VCK verloor het inhaalduel tegen Colijnsplaatse Boys)
  • Er gemiddeld bij een wedstrijd van het 3e 5 doelpunten te zien waren.
  • Wilco topscorer is geworden met 17 treffers.
  • Naast Wilco er nog 20 andere voetballers hun doelpuntje(s) hebben meegepikt bij SKNWK 3
  • We slechts 1 keer de “nul” hebben gehouden.
  • We 6 wedstrijden met slechts 1 doelpunt verschil hebben verloren.
  • Piet Grootenboer na de fusie onze vaste fluitist was op Sportpark Het Springer.
  • Wij hem daar heel erg dankbaar voor zijn (Fernando en Toon natuurlijk ook bedankt voor het fluiten)
  • Martijn, Gerwi en Cecil ons vrijwel elke uitwedstrijd hebben vervoerd.
  • De leider het meest aan het wassen is geweest, omdat hij de “waslijst” nogal eens vergat.
  • Met Tim, Dominique, Chris, Martin en Roy in de gelederen is er niet verloren dit seizoen
  • Er slechts één iemand uit zijn broek is gescheurd dit seizoen
  • Dit niet eens tijdens de wedstrijd was, maar al tijdens de heenreis naar een uitwedstrijd
  • Martijn op Colijn een vrije trap met buitenkantje rechts nam
  • Ze deze bal waarschijnlijk nog aan het zoeken zijn
  • Wij een uitwedstrijd bij M.Z.C. ’11 5 moesten spelen
  • Dit voor enkelen onder ons een echte thuiswedstrijd is
  • Ze het er toch niet van weerhielden ‘iets’ te laat te komen
  • We zodoende om 14:30 uur toch ‘al’ shirtjes hadden
  • We dus een warming-up konden doen van een klein kwartiertje
  • Dit uiteindelijk lang genoeg bleek getuige de 3-5 overwinning
  • We afgelopen zaterdag zijn gaan Wokken
  • Dit erg gezellig was
  • We in de winterstop ook al een etentje hadden bij Eetcafé ’t Centrum
  • Ook hier veel gelachen (en gedronken) is
  • Het hoogtepunt van de zaterdag toch altijd wel de snackjes zijn na afloop van de wedstrijd
  • Onze groepsapp niet alleen wordt gebruikt om afspraken te maken ……..
  • Robin, Sytze, Robbert en EP de winnaars waren van de quiz die werd gehouden tijdens het laatste etentje in De Wok
  • We overigens eigenlijk wilden gaan varen op het Veerse Meer
  • Dit waarschijnlijk niet verstandig was geweest afgelopen zaterdag met die harde wind
  • Wilco zo goed zijn best heeft gedaan bij het 3e dat hij zelfs met het 1e mee mocht
  • Martijn 2x met het 2e mee is geweest en dit het 2e maar liefst 2 overwinningen heeft gebracht
  • We ook dit seizoen weer een aantal zeer trouwe supporters hadden (waarvoor dank)
  • We bij Brouw samen met VVC ’68 1 in de kleedkamer zaten
  • Zij een grote muziekinstallatie bijhadden
  • Plop via Bluetooth ervoor zorgde dat ook wij een gezellig muziekje hadden na onze laatste wedstrijd
  • We ook echt wat te vieren hadden, want we versloegen het zeer jeugdige Brouwershaven 2 met 3-5
  • Cecil een aantal keren een Amber Alert in de groep gooide voor de hond van Wilhelm
  • We wekelijks konden zien wat Erwin onderweg heeft gegeten en gedronken tijdens zijn werkweek
  • Mika er zo van overtuigd was dat de bal van Roy nog op de lijn was en hij dus echt het laatste tikje wist te geven aan de bal
  • Onze tactiek eigenlijk heel simpel is, namelijk linies gesloten houden en één doelpunt meer maken dan de tegenstander
  • Deze tactiek makkelijker gezegd dan gedaan bleek dit seizoen
  • Lennard een heel lang trainingskamp aan het beleggen is in de wereld
  • We benieuwd zijn hoe goed hij straks terugkomt
  • Als dit echt goed werkt we overwegen nog wat spelers een tijdje op wereldreis te sturen
  • De achillespees dit seizoen wel erg gevoelig was bij sommigen
  • Pierre soms alleen aanwezig is als er geen wind is
  • We ook nog een nieuwe speler binnen de gelederen bleken te hebben, namelijk Rubin
  • Dit een verbastering bleek van Robin of Ruben
  • Buurman halverwege het seizoen onze selectie kwam versterken
  • We op het laatst in het veld echts zoiets hadden van ‘Buurman wat doet u nu’?
  • Gerwi een tijdje ruggespraak moest houden en dus niet kon spelen
  • Cecil zelfs samen heeft gespeeld met zijn zoon Rick
  • Het goed uitkwam dat William er toen niet was, zodoende kon Rick zijn shirt aan en hadden we toch gewoon twee Dalebouten in het veld
  • Gerry dit seizoen onze vaste vlaggenist was
  • We hem hiervoor zeer erkentelijk zijn
  • Ook Wilhelm nog een aantal keren samen met zijn zoon Ruben heeft gespeeld
  • Eddy in plaats van kerstkaarten het Ave Maria had ingespeeld op zijn blokfluit
  • Wij hem met klem willen vragen volgend seizoen toch gewoon weer kaarten te sturen
  • Mika wel vaak tot Man of the Match is verkozen
  • We toch een vorm van matchfixing vermoeden
  • Richard nog een keer bijna niet aanwezig was i.v.m. de staking van de gele hesjes
  • We toen hij een foto stuurde heel goed konden begrijpen dat hij liever daar bleef
  • Gerwi ook dit jaar weer zijn fameuze stukjes voor de niet aanwezigen schreef in de groepsapp
  • Bij afwezigheid van Gerwi dit werd overgenomen door enkele anderen
  • Mark tijdens het seizoen vader werd van dochtertje Lieke
  • Dit al in oktober was
  • Hij niet zo vaak heeft meegespeeld
  • Het daarom kan zijn dat hij bij de laatste competitiewedstrijd pas zijn kadootje mocht ontvangen
  • Dit in mei was
  • Maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen
  • Robbert geen sleutelfiguur is
  • Hij namelijk een keer zijn sleutels was vergeten
  • Dit tot grote hilariteit in de app
  • Er diverse hulp werd geboden
  • Zo The Key, The secret voorbij kwam
  • Ook Alicia Keys
  • Krytax – Blijf van mijn sleutel
  • De Deurzakkers met ‘Geef ons de sleutel maar’
  • Stef Ekkel – Ik heb je sleutel weggesmeten
  • Erwin zijn sleutels gelukkig vond in het tasje van de Waardeloze spullen
  • We iedereen een hele fijne vakantie toe willen wensen en een fijne zomerstop
  • We straks in september vol frisse tegenzin weer terug zullen keren in het blauw/zwart

 

11 juni:

Werkzaamheden aan veld 2 op sportpark ‘Het Springer’ zijn gestart

Zoals bekend zijn met ingang van heden de velden op sportpark ‘Het Springer’ gesloten. Dit met het doel om werkzaamheden te kunnen verrichten om straks in het nieuwe seizoen weer over twee goede wedstrijdenvelden en trainingsveld te kunnen beschikken.

Vandaag, dinsdag 11 juni 2018, zijn de onderhoudswerkzaamheden aan ons 2e veld gestart.

 

11 juni:

Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase twee (1)

Zoals bij een ieder wel bekend zijn vorig jaar zomer een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Het is toen niet gelukt alle werkzaamheden uit te voeren en toen is besloten het uit te stellen. De komende dagen/weken wordt er verder gegaan.

Afgelopen zaterdag zijn alle voorwerkzaamheden gedaan (steigers opgezet en o.a. de oude trespa verwijderd). Nu kan er dus weer worden opgebouwd. Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen.

De foto’s van vandaag, dinsdag 11 juni 2019:

 

14 juni:

Dankwoordje van de webredactie !!

Allen hartelijk dank !!

 

15 juni:

S.K.N.W.K. MO17-1 heeft super leuk toernooi gespeeld bij v.v. Kloetinge

Bij v.v. Kloetinge stond vandaag, zaterdag 15 juni 2019, de allereerste editie van de Ladies Cup op het programma. Onze meiden van MO17-1 hebben hier ook aan mee gedaan. Ze hebben meegespeeld als een MO19-team. Uiteindelijk zijn ze als 4e geëindigd en hebben een heel leuk toernooi gespeeld.

 

17 juni:

Geslaagde laatste training van het seizoen voor S.K.N.W.K. JO11-1

De velden op sportpark ‘Het Springer’ zijn dan wel gesloten, maar dat maakt voor S.K.N.W.K. JO11-1 niets uit. Er werd vanavond nog lekker getraind. Trainers Ramon v/d Zande en Leon v/d Wel hebben samen met de stagiaires Dominque en Sam een laatste training verzorgd op het veldje bij Steenzwaenshof.

Het was heerlijk weer dus was er flessenvoetbal (altijd leuk dat water). Uiteraard werd er afgesloten met een partijtje. Ze hebben ook deze laatste training weer genoten !!

Nu is het echt einde seizoen. Zaterdag 29 juni a.s. is de seizoensafsluiting voor JO11-1. Het is nog niet bekend wat ze gaan doen.

Bekijk meer foto’s van de laatste training elders op de site in Het Fotoboek.

 

18 juni:

Werkzaamheden aan buitenzijde kantine zijn klaar

Zo’n 1,5 week geleden hebben we met een groepje vrijwilligers de oude goten gesloopt en zijn er wat steigers neer gezet. De afgelopen dagen is er hard gewerkt en kunnen we zeggen dat de werkzaamheden af zijn !! De onderste goten (die aan de dakkapellen zijn vorige zomerstop al vervangen) zijn vernieuwd en ook de punt aan de voorzijde van de kantine (bij het daktterras) is voorzien van kunststof. Het ziet er allemaal keurig netjes uit.

Gisteren heeft Gert-Jan nog een glaslat die rot was vervangen en vandaag hebben Steven en Robbert alles opgeruimd en aangeveegd. We kunnen er weer eventjes tegen.

Vanaf deze plaats willen we alle vrijwilligers die de afgelopen periode hun steentje hebben bijgedragen hartelijk danken !!

 

19 juni:

Vrouwen 30+ team S.K.N.W.K. sluit seizoen 2018-2019 af met etentje bij De Wok van Zeeland

Ons Vrouwen 30+ team heeft vanavond, woensdag 19 juni 2019, het voetbalseizoen 2018-2019 ook echt afgesloten. Ze hebben dit gedaan bij De Wok van Zeeland met een gezellig etentje. Nu eventjes zomerstop en dan wordt het voetballen hervat op vrijdag 13 september a.s. met een toernooitje bij De Jonge Spartaan te Middelharnis.

 

21 juni:

Kiwanis schenkt jeugd S.K.N.W.K. cheque van € 500,-

Gisteren was er namens Kiwanis een haringparty in Zierikzee. Deze haringparty was er met een goed doel. De opbrengst gaat namelijk naar het Kiwanis Jeugd & Bewegings Fonds (KJBF), dat zo veel mogelijk kinderen op Schouwen-Duiveland aan het sporten wil krijgen.

Onze jeugd mocht een prachtige cheque van € 500,- in ontvangst nemen. Het geld zal worden gebruikt voor de Jeugdstartdag. Deze wordt elke seizoen met de start van het voetbalseizoen georganiseerd om onze eigen jeugdspelertjes klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast zijn ook jongens en meisjes die (nog) geen lid zijn van S.K.N.W.K. van harte welkom op deze Jeugdstartdag om heerlijk te sporten en misschien daarna ook wel lid te worden van S.K.N.W.K. De Jeugdstartdag wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 17 augustus a.s.

Namens S.K.N.W.K. willen we Kiwanis uiteraard ook vanaf deze plaats nogmaals hartelijk danken voor dit gulle gebaar !!

 

22 juni:

Blauw/zwart groeten: Remon de Jonge vanuit Ibiza

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Eerste selectie speler Remon de Jonge geniet van een heerlijke vakantie op Ibiza. En uiteraard wil hij iedereen de blauw/zwarte groeten doen !!

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

22 juni:

S.K.N.W.K. JO13-1 heeft seizoen vandaag afgesloten bij Street Jump Vlissingen

Vandaag, zaterdag 22 juni 2019, had S.K.N.W.K. JO13-1 hun seizoensafsluiting. Ze zijn naar Indoor Trampoline Park Street Jump Vlissingen geweest. Als toetje hebben ze bij Mc Donalds nog wat gegeten. Het was een geslaagd uitje voor JO13-1.

 

27 juni:

Dankwoordje Cees Dalebout aan S.K.N.W.K. 2

Ik werd aangenaam verrast doordat ik op een feestje van goede kennissen ook in het zonnetje werd gezet. Leon Pollemans bood mij namens het gehele tweede een lekker rookseltje en een mooie fles met alcoholische inhoud aan. Dit voor mijn bereidwilligheid om-indien nodig- als scheidsrechter te fungeren bij wedstrijden van het tweede elftal.

Jongens van ut tweeduh heel leuk gebaar en ik heb bij de gefloten wedstrijden altijd kunnen genieten van jullie inspanning (en humor). Ook een compliment voor de leiders van ut tweeduh die het toch maar voor elkaar hebben gekregen om steeds een elftal op de been te brengen.

Hiervoor moesten ze soms wel een tropendienst draaien (ontvangen officiële scheidsrechters, bardiensten draaien, spelers regelen, vervoer regelen etc.

Ik hoop volgend jaar weer van jullie inspanningen te kunnen genieten.

CEDE

 

28 juni:

Vervolg werkzaamheden aan de velden op ‘Het Springer’

Zoals bekend zijn met ingang van heden de velden op sportpark ‘Het Springer’ gesloten. Dit met het doel om werkzaamheden te kunnen verrichten om straks in het nieuwe seizoen weer over twee goede wedstrijdenvelden en trainingsveld te kunnen beschikken.

Aan het hoofdveld en het trainingsveld worden de gebruikelijke werkzaamheden die tijdens de zomerstop altijd worden verricht, uitgevoerd. Het 2e veld wordt grondig(er) onder handen genomen. Hieronder wat foto’s van vandaag.

Vrijdag 28 juni 2019:

 

29 juni:

S.K.N.W.K. JO11-1 heeft super geslaagd teamuitje

Vandaag, zaterdag 29 juni 2019, had S.K.N.W.K. JO11-1 hun teamuitje. Ze begonnen met een uurjte bowlen in Bruinisse. Daarna werden ‘de festiviteiten’ vervolgd bij trainer/coach Leon v/d Wel thuis. Mede door de prachtige weersomstandigheden was het zeer geslaagd feestje.