Stefan Vermeer opnieuw winnaar van nieuwe kantinekaart

Sinds enkele jaren heeft S.K.N.W.K. de ‘kantinekaart’ geïntroduceerd. Groot voordeel is dat je geen geld meer naar het sportpark hoeft mee te nemen. Daarnaast is de kaart meer waard, dan dat je er voor betaalt.

Werkwijze

De kantinekaart is te koop bij de bar voor EUR 35,- per kaart. Het saldo op de kaart is echter EUR 37,- !! Naast dit voordeel kun je een verbruikte kantinekaart in de kantine inleveren (in de daarvoor bestemde brievenbus). Twee keer per voetbalseizoen wordt één van de ingeleverde kaarten getrokken. De eigenaar van deze kaart ontvangt een nieuwe kantinekaart.

Vanmiddag tijdens de Nieuwjaarsreceptie is er uit de volle kaarten in de brievenbus weer een kaart getrokken. Deze keer was Remon de Jonge de ‘kaarttrekker’. Nadat tijdens het Dokter v/d Zande Toernooi (in mei 2019) Kevin Schiettekatte het stokje overnam van Stefan Vermeer (die de twee keer ervoor de kaart had gewonnen) nam Spitsie vandaag het stokje weer terug over. Hij is namelijk de winnaar geworden van een nieuwe kantinekaart.

Stefan, van harte gefeliciteerd !!