FIFA 20 toernooi bij S.K.N.W.K. was zeer geslaagd

Vanmiddag, zaterdag 11 januari 2020, stond bij S.K.N.W.K. in het teken van FIFA 20. Er werd een heus toernooitje georganiseerd. Met maar liefst 16 deelnemende koppels (en zeker ook nog behoorlijk wat publiek) was het gezellig druk in de kantine. Afgelopen week was de loting al verricht (te volgen via YouTube) en hieruit zijn 4 poules gemaakt. Erg leuk om te zien was dat jong en oud door elkaar heen speelden !!

Om 13:00 uur werd op vier spelcomputers afgetrapt. Per poule gingen de twee besten door naar de kwartfinales. Na de kwartfinales verplaatste het ‘circus’ zich naar het grote beeldscherm zodat iedereen kon meekijken. De halve finales en de strijd om plaats 3 en 4 en de absolute finale werden op groot scherm gespeeld. Uiteraard ook om de druk wat op te voeren op de deelnemers 😉

Uiteindelijk waren Martijn en Ercan de absolute winnaars. Zij lieten in de finale niks heel van Nick en Dirk-Jan, die dus 2e werden. De verliezersfinale werd gewonnen door Tim en Aron die hiermee de derde plek pakten. Allen gefeliciteerd !!

Voor de winnaars waren er uiteraard bekers (mede mogelijk gemaakt door Evertse Sport) en tegoedbonnen gesponsord door Intertoys. En er was uiteraard een groot applaus voor de winnaars en niet te vergeten voor de organisatie (Rob v/d Sleen, Tim v/d Cingel, Stijn Dooge en Nick Bouwman).

Overigens werd er tijdens de halve finales en finales op de overige computers volop doorgespeeld door de fanatiekelingen !! Zij kregen er maar geen genoeg van. En ook aan de bar was het erg gezellig.

Bekijk meer foto’s van dit evenement elders op de site in Het Fotoboek.