S.K.N.W.K. 1 komt goed uit de winterstop en wint met 0-4 bij Schoondijke 1

Vandaag eindelijk (wedstrijd werd voor de winterstop tot twee keer toe afgelast) de wedstrijd tegen het nog puntloze Schoondijke. Over de wedstrijd kunnen we eigenlijk kort zijn. De thuisploeg verdedigde en S.K.N.W.K. moest maar zorgen dat het door de muur heen kwam. Na twintig minuten gelukte dat eindelijk toen Remon de Jonge een voorzet van Jarno van Nieuwenhuize simpel kon binnen werken, 0-1.

Het enorm slechte veld zorgde ervoor dat de blauw/zwarten niet goed in zijn spel kon komen en werd het voor de toeschouwers een matig schouwspel. Jarno wist voor rust uit een mooie vrije trap nog wel de 0-2 te maken. En dat was het dan wel voor rust.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. S.K.N.W.K. probeerde tot kansen te komen en Schoondijke loerde op die ene kans. Die kwam er na een slippertje op het middenveld van S.K.N.W.K. De snelle spits kon doorgaan, maar de vervanger van de vandaag afwezige doelman Daan van der Cingel, Jasper van Tilburg van JO19-1 redde uitstekend.

In de daaropvolgende snelle aanval van S.K.N.W.K. scoorde Robert Padmos de 0-3. Na een prima steekbal van Dominique Prins scoorde Jarno van Nieuwenhuize de 0-4 en dat was het wel voor vandaag.

Het pijlsnelle talent van S.K.N.W.K. David v/d Broek had nog zijn invalbeurt op kunnen luisteren met een doelpunt, maar de prima doelman van de thuisploeg redde. Ook de invalbeurt van de behoorlijk lang geblesseerd geweest zijnde Steven Padmos was nog positief nieuws.

Zo eindigde deze zeer sportieve wedstrijd in een simpele overwinning voor de Nieuwerkerkers. Volgende week andere koek, want dan komt W.I.K. op bezoek !!