Officieel competitiedebuut bij S.K.N.W.K. 1 voor JO19-1 keeper Jasper van Tilburg

In de voorbereiding op dit seizoen keepte hij al eens bij de oefenwedstrijd tegen Arenmuiden 1. Hij is S.K.N.W.K. JO19-1 doelman Jasper van Tilburg. Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 de al twee keer eerder afgelaste inhaalwedstrijd uit tegen Schoondijke 1. Omdat vaste keeper Daan v/d Cingel gisteren afwezig was, stond Jasper op doel bij S.K.N.W.K. 1. Zodoende dus nu zijn officiële competitiedebuut bij het 1e.

Ondanks het feit dat de wedstrijd tegen Schoondijke min of meer éénrichtingsverkeer was (S.K.N.W.K. 1 was veel te sterk voor de tegenstander en won uiteindelijk met 0-4) keepte Jasper uitstekend. Hij kreeg vooral een aantal afstandsschoten te verwerken, maar deze waren een peulenschil voor hem.

In de tweede helft hij had nog wel een prima redding toen na een slippertje op het middenveld de spits van de tegenstander alleen op Jasper af kon gaan. Echter kwam hij prima uit zijn doel en hield zodoende het doel leeg. Uit de tegenaanval wist S.K.N.W.K. zelfs de 0-3 te scoren.

Al met al een prima middag voor de blauw/zwarten die door de overwinning op doelsaldo weer op de 2e plaats komen en Jasper mag trots zijn op zijn officiële competitiedebuut waarbij hij als keeper ‘de nul’ wist te houden. Daar doe je het als keeper toch voor !!

Klasse, Jasper !!