Tikkie Terug 309 – Darttoernooitje S.K.N.W.K. met de Juupzuupers (oktober 2007)

Logo Tikkie Terug

Volgende maand wordt bij S.K.N.W.K. al weer voor de 18e keer ons eigen darttoernooi ‘Het Springer Open’ georganiseerd. Het darten is één keer per jaar een echte traditie geworden bij de blauw/zwarten. In ‘Ons Dorpshuis’ te Nieuwerkerk speelt al sinds jaren ook een dartclubje, De Juupzuupers genaamd.

In oktober 2007 waren De Juupzuupers te gast op ‘Het Springer’ om een darttoernooitje te spelen tegen S.K.N.W.K. Onderstaande stond op de website:

Juupzuupers nipt te sterk voor S.K.N.W.K.

Gisteren werd er een dartwedstrijd gespeeld in de kantine van S.K.N.W.K. Een delegatie van de blauw/zwarten nam het op tegen de dartclub uit Nieuwerkerk, ‘De Juupzuupers’.

6 koppels van beiden speelden tegen elkaar. Er werd ‘best of 5’ gespeeld. Alle gewonnen legs werden bij elkaar opgeteld en dit resulteerde in een eindstand van 65 voor S.K.N.W.K. en 73 voor ‘De Juupzuupers’. Dit betekende dat zij dus de wisselbeker mee naar huis mochten nemen.

Het was een zeer gezellig en geslaagde avond. Dank aan een ieder die zijn steentje hier aan heeft bijgedragen en natuurlijk aan de mannen achter de bar (Koen de Jonge en Gert-Jan ter Riet).

In maart/april 2008 is het de bedoeling dat ‘De Juupzuupers’ hun beker gaan verdedigen. Dan zijn we uitgenodigd in het ‘thuishonk’ van hen, ‘Ons Dorpshuis’.

 

In het foto-archief van onze website kwam ik uiteraard ook nog foto’s tegen van dit toernooitje: