Robert Padmos en Remco v/d Berge op gedeelde 2e plaats topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 25 januari 2020, kwam slechts één van onze drie seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 speelde de derby tegen W.I.K. ’57 1 op eigen veld. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 duurt de winterstop nog tot volgende week zaterdag, 1 februari 2020.

Remon de Jonge loopt juichend weg na zijn treffer

Vorige week wist S.K.N.W.K. 1 de herstart van de competitie goed te starten middels een 0-4 overwinning uit bij Schoondijke. Vanmiddag werd deze prima start vervolgd met een grote overwinning op W.I.K. ’57 1. Het werd maar liefst 5-1 voor de blauw/zwarten. Remco v/d Berge scoorde voor de rust de 1-0. Remon de Jonge verdubbelde na de rust de stand tot 2-0. Voor Remon overigens zijn 2e doelpunt op een rij, want ook vorige week scoorde hij. Via invaller Aron Schott werd het 3-0. En nadat W.I.K. ’57 3-1 scoorde was het Robert Padmos die de bal snoeihard in de kruising schoot en voor de 4-1 zorgde.

De bal van Robert Padmos verdwijnt richting de rechter bovenhoek

Het slotakkoord was voor invaller Kevin Schiettekatte. Met zijn 2e assist van de middag was Aron Schott de aangever en Kevin zorgde voor de 5-1. Voor Aron en Kevin waren dit trouwens hun eerste competitietreffers dit seizoen bij de senioren.

Aron Schott (links) gaf de assist en Kevin Schiettekatte (14) zorgde voor de 5-1. Dominique Prins, Tim v/d Cingel en Robert Padmos delen mee in de feestvreugde

Clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize kon vanmiddag wegens een blessure niet meespelen, maar hij blijft uiteraard leider op de topscorerslijst bij de senioren met inmiddels 17 treffers. Robert Padmos en Remco v/d Berge komen door hun doelpunten van vandaag samen op een gedeelde 2e plaats op de topscorerslijst met 5 doelpunten dit seizoen.

De eindstand bij S.K.N.W.K. 1 – W.I.K. ’57 1

De top van de topscorerslijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 25-01-2020
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 17
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 5
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 + 2 5
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 4
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 4
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 3 4
Jari Goudswaard S.K.N.W.K. 1 3
Robbert Uijl S.K.N.W.K. 2 3
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 3 3
4 spelers S.K.N.W.K. 2
9 spelers S.K.N.W.K. 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020