Trainerscarrousel volop in beweging, wat doen enkele Ex-S.K.N.W.K.-trainers (deel 2) ??

In deze periode is de trainerscarrousel nog steeds volop in beweging. Zo werd deze week bekend dat Ad Palings met ingang van het nieuwe seizoen S.K.N.W.K. onder zijn hoede zal hebben. Onze huidige trainer/coach Ralph Zegers vertrekt naar v.v. Bevelanders. Hieronder een overzicht van wat inmiddels bekend is over enkele trainers met een S.K.N.W.K.-verleden (deel 2).

Bron: www.bndestem.nl

Gesta stelt De Ridder aan als nieuwe hoofdtrainer

TRAINERSCARROUSELThomas de Ridder (33) uit Etten-Leur is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van RKVV Gesta. Hij volgt in Galder Anjo Wintermans op, die eind vorig jaar aangaf aan het einde van dit seizoen te stoppen.

De Ridder is op dit moment nog hoofdtrainer van zaterdag derdeklasser Kruiningen. Daarvoor stond hij bij het eveneens Zeeuwse Koudekerke voor de groep.

Gesta komt uit in de vierde klasse D en staat daar op dit moment negende. Vorig seizoen eindigde de vierdeklasser onder leiding van Wintermans als elfde in de competitie.

Thomas de Ridder (33) uit Etten- Leur is de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging RKVV Gesta. © Gesta

Perry Snoep gaat voor 3e seizoen bij N.O.A.D. ’67

Ik heb het bericht nog niet echt ergens terug kunnen lezen, maar uit zeer betrouwbare bron is bekend dat Perry Snoep ook aankomend seizoen, 2020-2021, aan het roer zal staan in Sint Philpsland. Perry gaat dan voor zijn 3e seizoen bij N.O.A.D. ’67.

Perry Snoep