Eerste ‘Aap van de Week’ van 2020 bij S.K.N.W.K. 3 is voor Martijn Neele

Ook dit seizoen, 2019-2020, zal De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee bij S.K.N.W.K. 3 na iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de aanwezige spelers) worden toegekend aan de speler van het derde elftal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Na een lange winterstop werd vandaag de competitie hervat. S.K.N.W.K. 3 speelde de thuiswedstrijd tegen W.I.K. ’57 2. Na de twee nederlagen voor de winterstop tegen Bruse Boys (0-8 ) en W.H.S. (8-1) zou het wel eens lekker zijn om te winnen. En dat lukte nog ook……. Het werd uiteindelijk 2-1.

Bij een 2-0 tussenstand moest doelman Erwin v/d Wekken noodgedwongen het veld verlaten (hamstringblessure). Hij werd onder de lat vervangen door Martijn Neele. Bij een schitterend afstandsschot van een W.I.K.-speler werd de bal gedragen door de wind. Hadden ze Neele maar gedragen, want dan had hij misschien wel goed bij de bal gekund 😉 Nu verdween de bal overigens nog via zijn vingertoppen in de kruising en kreeg S.K.N.W.K. het toch nog lastig.

Maar in de slotfase werden alle zeilen bij gezet om toch weer eens drie puntjes aan het totaal toe te kunnen voegen. Zo geschiedde, eindstand 2-1. Hilariteit uiteraard in de kleedkamer en uiteraard was snel bekend wie de ‘Aap van de Week’ kreeg uitgereikt.

Martijn van harte gefeliciteerd met deze terechte uitverkiezing !!