Rick Dalebout (JO19-1) maakt competitiedebuut voor S.K.N.W.K. 1

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 de competitiewedstrijd in en tegen Vlissingen. Na een prima eerste helft (ruststand 1-1) verloren de blauw/zwarten deze topper uiteindelijk een beetje geflatteerd met 4-1. Hierdoor blijven ze op een 3e plaats en is het gat met de top nummers één en twee, Zeelandia Middelburg en VC Vlissingen, respectievelijk opgelopen naar 7 en 6 punten. Ook de strijd om plaats 3 wordt nu spannend(er), want nummer 4 FC De Westhoek is de blauw/zwarten inmiddels tot op 3 punten genaderd.

Ondanks de nederlaag gisteren, wat het voor S.K.N.W.K. JO19-1-speler Rick Dalebout toch beste een bijzondere wedstrijd. Hij maakte namelijk zijn officiële debuut in het eerste elftal. In het laatste deel van de 2e helft liet trainer/coach Ralph Zegers hem namelijk invallen bij S.K.N.W.K. 1 . Hij verving de moegestreden Dion de Jonge. Ook ploeggenoot van Rick, Wouter Hartog, viel trouwens nog in, maar voor hem was dit niet de eerste keer dat hij binnen de lijnen kwam bij S.K.N.W.K. 1.

Rick, gefeliciteerd met je debuut !!

3 reacties op "Rick Dalebout (JO19-1) maakt competitiedebuut voor S.K.N.W.K. 1"

 1. Ben Trots op ze 😛

 2. Kleine correctie; geblesseerde Dion de Jonge
  En @Bvt , we spelen 4e klasse geen eredivisie. Mensen mogen genieten van hun welverdiende vakantie.
  4 jaar geleden speelde heel 0-19 2wedstrijden per weekend
  Fijne feestdagen

 3. Vind het voor Rick heel leuk.
  Maar kwalijke zaak als er 2 spelers van JO19 bij het eerste en 4 bij het 2de mee moeten doen. Omdat de huidige spelers lekker op winter sport gaan

Reacties gesloten.