Remco Veenboer scoort 2x voor S.K.N.W.K. 2, Martijn Neele belangrijk bij beide treffers S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 8 februari 2020, kwamen opnieuw alle drie onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 speelde weer een uitwedstrijd, nu tegen tegen VC Vlissingen 1. Voor het 2e op eigen veld de wedstrijd tegen D.H.V. 2. S.K.N.W.K. 3 mocht naar Poortvliet voor hun wedstrijd tegen S.P.S. 3. Het werd een zeer ‘mager’ weekend, met slechts één puntje dat werd behaald door het 3e elftal.

Dion de Jonge (8) legt aan voor de 0-1 vanaf de strafschopstip

Voor S.K.N.W.K. 1 opnieuw een topper. Werd vorige week in Middelburg tegen M.Z.V.C. 1 na een 0-1 ruststand nog met 2-1 verloren, gisteren ongeveer hetzelfde scenario. Nu was nummer twee VC Vlissingen de tegenstander. Uit een strafschop was het Dion de Jonge die met zijn 6e treffer van het seizoen S.K.N.W.K. op voorsprong zette. Het werd uiteindelijk nog gelijk voor rust. In de tweede helft helaas geen treffers meer van Nieuwerkerkse makelij, nog wel 3 van de thuisploeg waardoor S.K.N.W.K. opnieuw het onderspit moest delven. Eindstand 4-1.

Dit schot van Remco Veenboer (midden) treft nog geen doel. Hij zou deze middag wel 2x scoren namens S.K.N.W.K. 2

S.K.N.W.K. 2 speelde opnieuw een zeer doelpuntrijke wedstrijd. Vorig weekend was in Dordrecht Oranje Wit 4 uiteindelijk met 5-3 te sterk. Ook gisteren eindigde de wedstrijd in een 5-3 eindstand. Helaas wel in het voordeel van de gasten uit Zevenbergschenhoek, D.H.V. 2. Remco Veenboer zorgde zijn eerste doelpunten van het seizoen voor twee van de drie treffers. De 3e was een eigen doelpunt van de tegenstander D.H.V. 2. Overigens pas het eerste eigen doelpunt dit seizoen ‘voor’ S.K.N.W.K.

Martijn Neele (19) zorgde met een afstandschot voor de aansluitingstreffer bij S.K.N.W.K. 3

Het 3e kwam vorige week goed uit de startblokken door W.I.K. ’57 2 met 2-1 te verslaan. Gisteren opnieuw een puik resultaat toen na een 2-0 achterstand tegen S.P.S. 3 uiteindelijk nog gelijk werd gespeeld met 2-2. Martijn Neele zorgde met zijn eerste doelpunt van het seizoen voor de 2-1 (zijn schot van randje 16 werd van richting veranderd en viel zo onder het latje). Opnieuw Neele met een afstandschot van buiten de 16 meter was hard genoeg om de doelman geen kans te geven de bal te klemmen. Robbert v/d Zande was zeer attent en zorgde eveneens met zijn 1e competitiedoelpunt van het seizoen 2019-2020 voor de terechte gelijkmaker.

Vreugde bij S.K.N.W.K. 3. Robbert v/d Zande (links) heeft zojuist de gelijkmaker tegen de touwen geschoten, 2-2

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren met 17 treffers (hij speelde overigens gisteren niet mee met S.K.N.W.K. 1). Dion de Jonge is nu alleen nummer 2 met 6 doelpunten. Wilco de Valk (afwezig wegens een knieblessure bij het 2e), Robert Padmos (scoorde nog wel in één keer uit een corner, maar deze treffer werd om onverklaarbare redenen afgekeurd) en Remco v/d Berge staan op een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst met 5 doelpunten dit seizoen.

De top van de topscorerslijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 08-02-2020
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 17
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 6
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 5
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 + 2 5
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 3 5
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 4
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 3 4

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020