Robert Padmos op gedeelde tweede plaats topscorerslijst, Stijn Dooge maakt eerste competitiedoelpunt van het seizoen

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 15 februari 2020, kwamen opnieuw alle drie onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 speelde na twee uitduels weer een thuiswedstrijd. Tegenstander was Nieuwland 1. Voor het 2e op eigen veld de belangrijke wedstrijd tegen D.S.E. 2. S.K.N.W.K. 3 mocht opnieuw naar Tholen waar deze keer SC Stavenisse 2 de tegenstander was. Het werd net zo een ‘mager’ weekend als vorige week. Ook nu slechts één schamel puntje dat deze keer werd behaald door de eerste selectie.

Stijn Dooge is weer terug na een blessure en zette S.K.N.W.K. gisterenmiddag op voorsprong

S.K.N.W.K. 1 had voorgaande twee wedstrijden verloren. Overigens was dit zeker geen schande, want de tegenstanders waren respectievelijk M.Z.V.C. 1 en VC Vlissingen 1. Echter was het dan gisteren zaak om weer de volle buit te pakken. Dit moest dan gebeuren tegen het zeer fysieke Nieuwland. Op een zeer dramatisch hoofdveld op sportpark ‘Het Springer’ kon eigenlijk niet normaal worden gevoetbald. De zeer matige wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Stijn Dooge zorgde met zijn eerste competitiedoelpunt dit seizoen voor een 1-0 voorsprong. In de 2e helft bepaalde Robert Padmos uiteindelijk met zijn zesde competitietreffer dit seizoen voor de 2-2 eindstand.

Robert Padmos zorgde deze middag voor de 2-2 eindstand

Na twee doelpuntrijke wedstrijden (beide 5-3 nederlaag) nu eens niet veel treffers bij een duel van S.K.N.W.K. 2. Gisterenmiddag slechts twee doelpunten. Helaas wel beide van tegenstander D.S.E. 2 waardoor de 0-2 nederlaag van de blauw/zwarten (deze middag overigens gehuld in het paarse reservetenue) is verklaard.

Na 4 punten in twee duels was S.K.N.W.K. 3 goed uit de winterstop gekomen. Echter gisteren werd door rigoureus een stokje voor gestoken door SC Stavenisse 2. De Nieuwerkerkers werden met maar liefst 8-1 afgeslacht. De eretreffer was van Lennard Visser die hiermee zijn 2e seizoenstreffer liet aantekenen.

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren met 17 treffers. Robert Padmos nestelt zich naast ploeggenoot Dion de Jonge met 6 doelpunten. Wilco de Valk (nog steeds afwezig wegens een knieblessure bij het 2e) en Remco v/d Berge staan op een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst met 5 doelpunten dit seizoen.

De top van de topscorerslijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 15-02-2020
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 17
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 6
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 6
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 + 2 5
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 3 5
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 4
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 3 4

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020