Robin Kosten kandidaat voor functie als penningmeester

Vrijdag 6 maart 2020 vindt de Algemene ledenvergadering plaats. Eerder meldde het bestuur dat er voor de vacature voor penningmeester nog geen kandidaat was gevonden. Intussen is dat wel het geval. Het bestuur draagt Robin Kosten voor deze functie voor. Agendapunt 9 komt daarmee als volgt te luiden:

9 Verkiezing bestuursleden:

Aftredend en niet herkiesbaar: Arnold Schiettekatte (voorzitter). Het bestuur draagt Robbert van de Zande voor als voorzitter. Er zijn geen tegenkandidaten gemeld. De voorzitter wordt in functie gekozen.

Aftredend en niet herkiesbaar: Michel Ruyssenaars (penningmeester). Het bestuur draagt Robin Kosten voor als penningmeester. Er zijn geen tegenkandidaten gemeld. De penningmeester wordt in functie gekozen.

Bestaande vacature: secretaris. Het is het bestuur tot op heden niet gelukt een kandidaat te vinden om voor te dragen tot benoeming als secretaris. Kandidaten kunnen een kwartier voor aanvang van de vergadering worden ingediend bij de voorzitter of kunnen zich tijdens de ledenvergadering melden.

Met vriendelijke groeten,

Arnold Schiettekatte

Voorzitter SKNWK

(06) 49749248

voorzitter@sknwk.nl