Drie punten én koude douche voor S.K.N.W.K. 1 op bezoek bij Cadzand 1

Na twee weken vrij mocht S.K.N.W.K. weer eens de wei in. Op bezoek bij Cadzand moest de draad maar weer eens opgepakt worden na veel puntverlies in de laatste wedstrijden. Op een werkelijk verschrikkelijk veld was goed voetbal totaal onmogelijk en was het eigenlijk het slimste om zo snel mogelijk je spits te zoeken en aan te sluiten.

Beide ploegen probeerden toch te combineren, maar daar kwam eigenlijk niks van terecht. De bal stuiterde alle kanten op wat voor veel ergernis zorgde bij de spelers. Vijf minuten voor rust een prima pass van Dominique Prins op Jarno van Nieuwenhuize die de goed uit zijn doel gekomen keeper niet kon passeren. Dat was de beste mogelijkheid in de eerste helft, rust 0-0.

De tweede helft ging op dezelfde voet verder. Alleen de irritatie liep steeds hoger op, omdat scheidsrechter de Boer het allemaal niet kon volgen en meer bezig was met de mensen langs de kant. Gelukkig hielden beide ploegen ‘het koppie’ erbij zodat het niet uit de hand liep. Bijna kwam de thuisclub zelfs op voorsprong toen de spits alleen voor Daan v/d Cingel verscheen. Gelukkig liep het goed af voor de blauw/zwarten omdat er net op tijd kon worden ingegrepen.

Even later kreeg Jarno opnieuw een mogelijkheid, maar de keeper redde weer. Toen eigenlijk iedereen langs de kant zich verzoende met 0-0 wist S.K.N.W.K. op de valreep toch nog de volle buit te pakken. Uit een hoekschop van Dominique bleef de bal even voor de goal hangen. Het was Mark Bleiji die op acrobatische wijze binnenschoot, 0-1. De grensrechter probeerde nog roet in het eten te gooien door de vlag omhoog te doen. Waarvoor wist niemand.

Natuurlijk was de ontlading groot bij heel S.K.N.W.K., want toch de drie punten en die kunnen aan het eind goud waard zijn. Dit werd uitbundig gevierd in de kleedkamer. Blijkbaar iets te uitbundig voor de tegenstander, want ineens was het warme water ‘op’ (??) in de douches en hoorden de spelers een opmerking “klaer dur mee” 🙂

Volgende week komt Brouwershaven op bezoek en wie weet geeft dit ondanks deze moeizame wedstrijd toch weer wat meer vertrouwen.

1 reactie op "Drie punten én koude douche voor S.K.N.W.K. 1 op bezoek bij Cadzand 1"

1. Wat een slechte wedstrijd van allebij de ploegen. Daar speelt ook mee dat 14 dagen geen werstrijd gespeeld hebben.Dan het dramatische slechte velt,niet om aan te zien.Dan kwam de verlossing in de laatste 5 minuten.Een doelpunt van de mee naar voren gekomen Mark Bleij.En dat bracht toch 3 punten op voor SKNWK.