Enige doelpunt Mark Bleiji bij seniorenteams S.K.N.W.K. levert volle buit op

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 7 maart 2020, kwamen twee van de drie seniorenteams in aktie. De wedstrijd S.K.N.W.K. 3 – Tholense Boys 4 werd afgelast. S.K.N.W.K. 1 speelde op verplaatsing in Cadzand. Voor S.K.N.W.K. 2 stond een uitduel op het programma in Etten-Leur tegen Internos 4.

Na twee voetballoze zaterdagen kon S.K.N.W.K. 1 eindelijk weer eens het zoet der overwinning proeven. Het kwam uit de tenen, maar in de allerlaatste minuten scoorde Mark Bleiji uiteindelijk de verlossende 0-1 in Cadzand. Het leverde S.K.N.W.K. de volle buit, dus 3 punten op. Voor Mark zijn 2e doelpunt van het seizoen.

Een Blije Mark komt na zijn winnende treffer even snel iets drinken (en poseren voor de fotograaf) 🙂

S.K.N.W.K. 2 kreeg vlak voor de rust de 1-0 tegen. In de 2e helft was ‘de koek’ op en kon de thuisploeg eenvoudig uitlopen naar 5-0. Hier dus helaas geen punten en zelfs geen doelpunten.

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren met 17 treffers. Robert Padmos en Dion de Jonge staan op een tweede plaats met 6 doelpunten. Wilco de Valk en Remco v/d Berge staan op een gedeelde 4e plaats op de topscorerslijst met 5 doelpunten dit seizoen.