A.s. vrijdag, 13 maart 2020, komt ons Vrouwen 30+ team voor het eerst in aktie dit jaar

Dinsdag 28 januari zijn we bij elkaar gekomen bij D.B.G.C. voor een terugblik van afgelopen jaar en de indeling voor 2020. Twee contactpersonen van elk team waren hierbij aanwezig. Een voetbal jaar met ups en downs. Spierpijn, blessures en zelfs bot breuken zijn er langs gekomen. Maar ondanks alles is het vooral de sfeer die het doet. Dat begint al bij de warming-up en dat wordt tijdens de wedstrijden alleen maar gezelliger. Na al die jaren weet je wie je tegenstander is en dat geeft leuke momenten in het veld, maar na afloop in de kantine, dan leer je elkaar pas echt kennen…

We waren ook blij verrast met de nieuwe aanmelding van de 30+ dames uit Hellevoetsluis. Met het team van “Vlotburg” spelen we dit jaar weer met 10 teams.

Data toernooien:

13 maart – DVV`09/Dirksland (eigenlijk was het 6 maart, maar de editie van afgelopen vrijdag is afgelast en verzet naar a.s. vrijdag)

3 april – S.K.N.W.K./Nieuwerkerk

15 mei – D.Z.C./Dreischor

4 sept – VV Stelendam/Stellendam

9 okt  – D.B.G.C./Oude Tonge

6 nov – VV Melissant/Melissant

 

Sinds september hebben wij een trainer die ons wekelijks leuke trainingsavonden verzorgt en onze conditie verbeterd.

Ik ben Henk Tromper en woon in Zierikzee, heb één zoon en twee dochters. In mijn jeugdperiode heb ik gevoetbald bij v.v. MEVO te Zierikzee. Na mijn verhuizing in 1976 vanuit Zierikzee naar Goes gegaan en 14 jaar gespeeld bij s.v. Kloetinge. Veelal als verdedigende speler in Kloetinge twee en drie. In 1990 terug naar Zierikzee verhuisd en ook weer bij de v.v. MEVO gaan spelen. Na diverse lichamelijke klachten, rug en knie gestopt met voetballen. Nu fiets ik veel op de racefiets in de zomer en ’s-winters op de mountainbike. 

In mijn periodes bij MEVO en Kloetinge altijd bij de jeugd betrokken geweest als trainer / leider van diverse elftallen. Hiermee ben ik in 2011 gestopt. Totdat ik op 18 september 2019, nadat ik ben gevraagd, begonnen als trainer van het damesteam van SKNWK. Was daarvoor al vaak naar deze club gegaan om te kijken bij mijn kleinzoon die daar voetbalde. Voor mij was dit wel even wennen, had nog wel wat spullen over vanuit mijn periode bij MEVO maar geen schoenen. Deze toch maar gekocht en nu sta ik dus weer op het veld. Het valt me reuze mee om toch weer bezig te zijn met voetbal van een enthousiaste groep dames. 

 

We zijn erg blij met Henk, de vader van onze medespeelster Christien Struijk. De trainingen zijn leuk en gezellig.

Omdat 2 dames van S.K.N.W.K. helaas gestopt zijn, is het de vraag of we met voldoende spelers aan de toernooien kunnen deelnemen. We zijn nog steeds op zoek naar dames boven de 30 die het leuk vinden om wekelijks te trainen en daarnaast 6x per jaar een toernooi te spelen. Lijkt het je leuk maar twijfel je nog? Kom gerust eens kijken tijdens een training of doe gewoon lekker mee.

Ben jij/zijn jullie net zo enthousiast als wij of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact op!

abdulai03@hotmail.com  /06 40452087

wim.christa@outlook.com / 06 27371804

 

Suzanna  Jalloh en Christa van Dijke