S.K.N.W.K. JO17-1 speler Thomas Folmer heeft debuut gemaakt in 1e elftal

Vanavond, dinsdag 10 maart 2020, speelde S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd. In Zierikzee was 2e klasser M.Z.C. ’11 1 de tegenstander. Na een 1-0 ruststand in het voordeel van de thuisploeg (waarin S.K.N.W.K. in de 1e helft absoluut een strafschop had moeten krijgen) bleek M.Z.C. ’11 uiteindelijk met 4-0 te sterk voor de blauw/zwarten.

Aan de zijde van de ploeg van trainer/coach Ralph Zegers maakte Thomas Folmer zijn debuut voor S.K.N.W.K. 1. De nog maar 16 jarige speler van JO17-1 startte gelijk in de basis en speelde een verdienstelijke wedstrijd. Zo’n kwartier voor tijd moest hij moe maar voldaan (beetje kramp) het speelveld verlaten. Dat is zeker geen schande.

Thomas kan terug kijken op een prima debuut. Ook vanaf deze plaats gefeliciteerd met je eerste minuten in S.K.N.W.K. 1.