Nieuws van SponsorKliks

Beste SponsorKlikker,

Het team van SponsorKliks hoopt van harte dat een ieder zonder ernstige fysieke gevolgen door deze gezondheidscrisis heen komt. Want naast de economische tegenvallers voor velen staat de gezondheid van iedereen natuurlijk voorop. SponsorKliks heeft vanzelfsprekend alle begrip voor de noodzakelijke maatregelen die de overheid heeft genomen. Dat laat niet onverlet dat we als onderneming gedwongen worden tot maatregelen om de (financiële) schade zo veel mogelijk te beperken. Want hoe minder de terugval van de inkomsten voor ons, hoe minder inkomsten er worden misgelopen door onze verenigingen. En deze missen de komende 3 weken ook al de broodnodige inkomsten doordat ze de deuren van hun vereniging moeten sluiten.

Zoals velen inmiddels wel hebben geconstateerd zijn de boekingen van hotels en reizen drastisch gekelderd. Daarentegen worden er wel weer (veel) meer van de overige producten en diensten besteld. Er is wat dat betreft nóg een positief bericht te melden; recent is onze nieuwe Browser-Extensie live gegaan! Wanneer je deze extensie installeert voorkom je dat je SponsorKliks vergeet. Dit geldt voor meer dan 95% van alle webwinkels waarmee wij samenwerken.

Een voorbeeld

De overige webwinkels kan je via de browser-extensie in je bladwijzerbalk zetten. Wanneer je dan via die “bestelknoppen” klikt en een bestelling doet, ontvangt jouw vereniging/stichting de SponsorKlikscommissie. Op deze wijze kunnen we wellicht met z’n allen de dip in inkomsten beperken, of zelfs ombuigen in een mooie stijging. En als de crisis voorbij is profiteert je vereniging nog steeds van het feit dat jij de moeite hebt genomen de extensie te installeren.

De extensie kan je vanuit de Chrome Webstore installeren. Of klik op onderstaande link om daar gelijk naar toe te gaan.

https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks/ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi?hl=nl

Namens SponsorKliks en alle aangesloten verenigingen en stichtingen, dank voor je hulp!