Tikkie Terug 313 – Bekerduel Zeelandia Middelburg 3 – S.K.N.W.K. 2 (maart 2004)

Logo Tikkie Terug

Helaas wordt er dit weekend logischerwijs niet gevoetbald i.v.m. de coronacrisis. Dat was 16 (!!) jaar geleden wel anders. Toen moest S.K.N.W.K. 2 aantreden in Middelburg voor een bekerduel tegen toen nog zondagvereniging Zeelandia Middelburg. En wel tegen het 3e elftal. Om precies te zijn was dit op 31 maart 2004. De uitslag ben in vergeten (wie weet het nog ??), maar volgens de kenner(s) verloor S.K.N.W.K. 2 uiteindelijk na een doelpuntrijke wedstrijd…….?

Geen uitslag, maar nog wel de foto’s !! In deze editie van Tikkie Terug (313) enkele foto’s van dit bekerduel:

4 reacties op "Tikkie Terug 313 – Bekerduel Zeelandia Middelburg 3 – S.K.N.W.K. 2 (maart 2004)"

 1. Michel, ik denk dat je toch een andere wedstrijd voor je hebt….. ??

  Dit staat namelijk in het archief van de site (denk dat jij deze wedstrijd voor je hebt ??).

  Zeelandia/Middelburg 2 – S.K.N.W.K. 2(B) 2-3

  DOOR: MEDIUMVISOR 20-10-2012 OM 21:00 UUR | 586X GELEZEN (BEWERKEN)

  Messi, here we come……..

  S.K.N.W.K. 2 heeft de 3e ronde van het K.N.V.B. bekertoernooi bereikt. In Middelburg werd Zeelandia/Middelburg 2 met 2-3 verslagen. In een gelijkopgaand duel was het S.K.N.W.K. dat op voorsprong kwam. Het was Steven Padmos die prima aflegde op Emiel Kuijten. Hij zorgde voor de 0-1 voorsprong.

  Neele had waarschijnlijk iets anders in gedachten. Met een te korte pass op laatste man Kees-Jan van Nieuwenhuize gaf hij de thuisploeg de mogelijkheid om de gelijkmaker binnen te schieten, 1-1. En nog was de koek niet op voor ZM2. Nu was het KdJ die niet helemaal scherp was en de bal niet meer kon tegenhouden. Hierdoor een 2-1 ruststand in het voordeel van de thuisploeg.

  RB en PH hadden inmiddels op de bank al een tactisch plan gesmeed voor de 2e helft. Neele moest het deze keer maar eens met de vlag in de hand proberen. Hij deed dit zeker niet onverdienstelijk en kan zeker rekenen op steun van alles en iedereen om deze positie langer in te gaan nemen……..

  Ook Dibbus mocht gaan douchen met ‘rik’-problemen. De jonkies Stefan Vermeer en Djamil Reijnen waren de logische vervangers (zij zaten immers toch op de bank).

  Scheidsrechter ‘Bruunaoge’ ging in de 2e helft wel heel driftig met kaarten strooien. Zodoende op den duur zelfs ‘powerplay’ voor ut twidduh nadat een ZM-speler na zijn eerste gele kaart wel heel lang bleef zeuren om zijn 2e. Deze kreeg hij ook.

  Aan Nieuwerkerkse-zijde kwamen ook KJvN en Sik nog op het wedstrijdformulier. Niet als doelpuntenmakers, maar als kaartenpakkers.

  Omdat Vermeer (Stefan trouwens, niet Jurjen) dacht dat doelpunten meetelden bij de strijd om de topscorerstitel schoot hij er ff 2 binnen. Zodoende werd het van 2-1, 2-3 in het voordeel van S.K.N.W.K. 2. Toen echter duidelijk werd dat bekerdoelpunten niet meetelden schoot hij de rest er maar niet meer in……. Toch geen nut en we stonden immers al voor.

  Neele had nog een vuiltje in het oog toen hij voor buitenspel vlagde terwijl de pass toch echt van een S.K.N.W.K.-er was. Dit alles mocht de pret niet drukken. Zodoende net als in de competitie wordt er in het bekertoernooi ook gewoon ‘gesluupt’. ‘Messi here we come’. Bekervoetbal is immers toch de kortste route naar Europees Voetbal.

  Nadat sleutelfiguur PH de kleedkamer had geopend konden we met opnieuw een overwinning heerlijk de warme douches opzoeken. Volgende week UUT naar Apollo ’69. De week erop de derby tegen Duiveland 2.

  geschreven door: Me

 2. Michel | 28-03-2020 at 17:46 |

  Uitslag 2-3 met 2 doelpunten van vermeer

 3. Dat weet ik ook. Maar nu nog de uitslag….?

 4. Ik weet wel wie de scheidsrechter was. Maar dat is niet de vraag

Reacties gesloten.