Tikkie Terug 314 – Overwinning Oranje maakt feestje compleet !! (Spanje – Nederland WK 2014 gekeken in kantine S.K.N.W.K.)

Logo Tikkie Terug

Vanmiddag, zondag 29 maart 2020, kunnen we op NPO 1 terugkijken naar het openingsduel van Oranje op het WK 2014 in Brazilië tegen Spanje. Tegen de toenmalig wereldkampioen (wonnen zoals bekend de finale in 2010 van het Nederlands Elftal met 1-0 na verlenging) ontspon zich uiteindelijk een prachtige wedstrijd die uiteindelijk met maar liefst 1-5 werd gewonnen door het Nederlands Elftal (met o.a. de schitterende kopbal van Robin van Persie).

Op vrijdag 13 juni 2014 hebben we dit duel toentertijd gezamenlijk in de kantine gekeken, omdat toen het seizoen werd afgesloten met een barbecue voor S.K.N.W.K. 1 en 2. Op deze website stond onderstaand verslag te lezen (en uiteraard hebben we nog wat foto’s ook):

Overwinning Oranje maakt feestje compleet !!

We dachten dat we de afgelopen weken de feestjes wel hadden gehad. Echter gisteren was er toch weer ‘ééntje’. S.K.N.W.K. 1 en 2 hadden de seizoensafsluiting. Onder opnieuw prachtige weersomstandigheden had iedereen zo rond 18:00 uur verzameld op ‘Het Springer’. Eerst werd de barbecue aangestoken. Lekker eten en uiteraard ook de dorst lessen.

Toen de buikjes rond waren was het tijd voor de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op het WK 2014 in Brazilië. En wat een feest werd dat. De 1-5 overwinning (!!) op Spanje kwam het feestje bij S.K.N.W.K. zeker ten goede !!

Tussendoor waren ook nog de spelers van het jaar bij S.K.N.W.K. 1 (Mike Bakker 1e, Wilco de Valk 2e en Timo Verkaart 3e) gehuldigd en ook de topscorers van dit seizoen bij de senioren, Martijn Backx (S.K.N.W.K. 1) en Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3). Zij scoorden beiden 25x dit seizoen.

Nu is het voetbalseizoen 2013-2014 echt ten einde en is het zomerstop. Even de accu opladen en eind juli, begin augustus gaan we weer starten met een nieuw seizoen (met hopelijk ook nog zeker een paar van zulke geweldig spontane feestjes !!).