Wil de beheerder van Instagram-account SKNWK zich nog keertje melden !!

Laptop met Instagram SKNWKLaptop met Instagram SKNWK

Een aantal maanden geleden hebben we een oproep gedaan naar de beheerder van het Instagram-account ‘SKNWK’. Er is via ‘de chat’ inmiddels contact geweest en we hebben al de nodige gegevens (inlognaam en wachtwoord) ontvangen. Echter hebben we om het account over te kunnen nemen nog een beveiligingsnummer nodig. Dit nummer is verstuurd naar zijn of haar e-mailadres. Inmiddels zijn we dus nu een aantal maanden verder en we zitten nog steeds op hetzelfde punt. Wie of wie heeft deze mail ontvangen en kan ons dus verder helpen !?

Uiteraard zouden we een ander Instagram-account aan kunnen maken (zoals velen van jullie ons al hebben voorgesteld), maar we willen toch proberen het alsnog zo op te lossen. We zouden dan immers op alle sociale media hét account met onze clubnaam hebben !! Bij elk ander account moet je toch een andere naam gaan gebruiken en dat we willen we nu juist niet !!

Dus het vriendelijke verzoek aan de beheerder om nogmaals contact op te nemen met de webredactie !! Of wie heeft voor ons ‘de gouden’ tip zodat we zelf contact kunnen leggen met de beheerder. Kun jij ons verder helpen, stuur dan een mailtje naar postmaster@sknwk.nl

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking !!