S.K.N.W.K. en kledingleverancier Unito Sports verlengen contract opnieuw met 3 jaar

In deze coronacrisis ook weer eens positief nieuws te melden. Namelijk het contract met onze kledingleverancier Unito Sports is weer voor 3 is verlengd. Dit betekent dat we tot en met 30 juni 2023 onze kleding en andere sportartikelen zullen aanschaffen via Unito Sports.

Zowel Unito Sports als S.K.N.W.K. zijn erg blij met deze continuering van deze samenwerking. Al sinds 2011 is de samenwerking uitstekend. En daar komt dus nog eens drie jaar bij.

Op een passend moment zullen we uiteraard nog een keer het contract officieel ondertekenen (met de bijpassende foto’s e.d.). Ook is het bedoeling dat tijdens de jeugdstartdag (we hopen met z’n allen dat deze er komt) aan begin van het nieuwe seizoen er voor de leden weer de mogelijkheid is om met korting kleding aan te schaffen.

Zoals u inmiddels gewend bent, kunt u zelf ook kleding aanschaffen via de bekende webshop. Ook hiermee steunt u tegelijkertijd de club. De webshop is te vinden op onze website door in de menubalk naar Interactief te gaan. Daar is ‘een kopje webshop’. Of klik op onderstaande banner om direct in de S.K.N.W.K.-webshop van Unito Sports te komen!!

Unito Sports - clubshop S.K.N.W.K.