SamenVooruit

Bron: www.knvb.nl

Het coronavirus doet een beroep op de solidariteit van ons allemaal. Meer dan ooit moeten we samenwerken om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en tegelijkertijd onze jeugd veilig terug laten keren op de velden. Ook de voorbereidingen op het nieuwe seizoen worden opgepakt, waarbij we allemaal tegen diverse praktische problemen aanlopen, maar we tegelijkertijd ook zien dat er veel innovatieve ideeën ontstaan. Om verenigingen vanuit één centrale plek te ondersteunen en te inspireren in deze ingewikkelde tijd, hebben we het platform ‘SamenVooruit’ gelanceerd.

Op www.knvb.nl/samenvooruit verzamelen we al onze recent gelanceerde initiatieven waarmee we clubs en voetballers op gang helpen. Je vindt er bijvoorbeeld inspirerende content zoals webinars en kennisartikelen die juist nu van belang kunnen zijn voor jouw club. Ook staan er op het platform SamenVooruit per toegestane leeftijdscategorie speciale trainingsvormen, tips voor trainers en ‘voetbalprotocollen’ voor spelers, trainers en ouders.

De komende tijd breiden we het platform verder uit met inspirerende content en online evenementen. Houd de pagina www.knvb.nl/samenvooruit dan ook goed in de gaten!

SamenVooruit