Grote Clubactie: extra inkomsten voor jouw voetbalvereniging

Bron: www.knvb.nl

Elke vereniging kan wel extra inkomsten gebruiken. Zeker in deze moeilijke tijden. Door mee te doen aan de Grote Clubactie kun je extra opbrengsten genereren en het stimuleert ook nog eens de saamhorigheid op de vereniging. De Grote Clubactie van 2020 is zo ingericht dat verenigingen vanaf zaterdag 19 september op een verantwoorde manier loten kunnen verkopen.

De Grote Clubactie is een loterij voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen, waar jaarlijks al 900 voetbalverenigingen aan meedoen. Door het kopen van een lot wordt de vereniging ondersteund.

Om de verkoop te stimuleren, kun je als vereniging diverse initiatieven bedenken. Zo kun je bijvoorbeeld een of meerdere prijzen koppelen aan de leden die de meeste loten verkopen. Denk bijvoorbeeld aan korting op de aanschaf van kleding of schoenen of twee gratis kaartjes voor een voetbalwedstrijd.

De Grote Clubactie stelt zelf prijzen beschikbaar voor kopers van de loten. De prijzen variëren van een geldbedrag van €100.000 tot gratis kaartjes voor een attractiepark.

Geld voor nieuw clubhuis

Dat het loont om mee te doen aan de Grote Clubactie toonde V.V. Jonathan uit Zeist vorig jaar aan. De club zette alles op alles om geld op te halen voor een nieuw clubhuis. Door de succesvolle verkoop van Superloten ging het als een trein: meer dan € 16.000,- werd opgehaald, ruim over het gestelde doel. Benieuwd hoe V.V. Jonathan het aanpakte? Bekijk hieronder de video.

Video V.V. JonathanVIDEO V.V. JONATHANBekijk hier hoe V.V. Jonathan alles op alles zette om geld op te halen voor een nieuw clubhuis.

Hoe kan mijn vereniging meedoen?

De Grote Clubactie start dit jaar op zaterdag 19 september en is zo ingericht dat verenigingen op een verantwoorde manier loten kunnen verkopen. Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen? Vraag hieronder de informatiefolder voor voetbalverenigingen aan.

Grote ClubactieGROTE CLUBACTIEBekijk hier meer informatie over de Grote Clubactie.