Kloppen de gegevens van jouw accommodatie? Check het in Sportlink Club!

Bron: www.knvb.nl

Amateurverenigingen die veldvoetbal aanbieden kunnen de gegevens van hun accommodatie inzien én wijzigen in Sportlink Club. Via de functionaliteit Accommodatiezaken valt onder andere af te lezen over hoeveel speelvelden de accommodatie beschikt en om welk type veld het gaat, maar ook gegevens als de grootte van de kleedkamer en de bestuurskamer zijn beschikbaar. Het is belangrijk dat deze gegevens kloppen.

Voor de KNVB is het van belang dat deze gegevens actueel zijn voor het organiseren van wedstrijden, het kunnen spelen in winterse perioden (uitwijken naar kunstgras), maar ook om evenementen te kunnen organiseren. Onjuistheden in het aantal speelvelden, de ondergrond hiervan, de nummering of andere gegevens belemmeren een zo ideaal mogelijke competitieplanning. En daar heeft niet alleen de KNVB last van, maar vooral ook de verenigingen zelf.

De afgelopen periode heeft de KNVB benut om een aantal zaken te actualiseren. Zo is de naamgeving van de velden zo veel mogelijk geüniformeerd en zijn dubbele accommodaties in Sportlink samengevoegd. Hierbij zijn de veldgegevens van de oude (vervallen) accommodatie overgeheveld naar de nieuwe accommodatie. We hebben geprobeerd dit zo zorgvuldig mogelijk te doen, maar het kan natuurlijk geen kwaad als deze gegevens nog een keer worden gecheckt. Er zijn bovendien nog verenigingen die niet alle veldgegevens (goed) hebben ingevuld in Sportlink Club. Al met al voldoende aanleiding voor verenigingen om de zomerperiode te benutten voor het checken van de accommodatiegegevens en daar waar nodig aan te passen en/of aan te vullen.

Verenigingen kunnen zelf via Sportlink Club de gegevens aanpassen. De accommodatiegegevens in Sportlink Club zijn te vinden via het tabblad ‘Vereniging’ en vervolgens ‘Accommodatiezaken’.

Accommodatiemodule Sportlink ClubACCOMMODATIEMODULE SPORTLINK CLUBCheck hier of de gegevens van de accommodatie van jouw vereniging kloppen.VerenigingsondersteuningVERENIGINGSONDERSTEUNINGStuur een mail naar de verenigingsadviseur uit jouw regio wanneer informatie over de accommodatie niet correct in Sportlink Club staat.BehoeftebepalingBEHOEFTEBEPALINGMet behulp van de rekentool veldenbehoefte is eenvoudig uit te rekenen hoeveel wedstrijdvelden de vereniging nodig heeft op basis van het aantal competitiespelende teams.

Geef als eerste een reactie op "Kloppen de gegevens van jouw accommodatie? Check het in Sportlink Club!"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.