Zelf verplaatsen van wedstrijden in datum en/of tijd

Bron: www.knvb.nl

Voor verenigingen is het mogelijk al ver voor de daadwerkelijke wedstrijden de aanvangstijden van thuiswedstrijden aan te passen. Dit kan via Sportlink Club onder het menu Wedstrijdzaken en vervolgens te kiezen voor accommodatiebezetting.

Verenigingen kunnen zowel in de categorie A als de categorie B tot acht dagen voor de wedstrijd via de accommodatiebezetting van Sportlink eenzijdig de aanvangstijd aanpassen. Dit geldt voor alle wedstrijden in de categorie A, met uitzondering van de standaardteams heren en vrouwen tot en met de eerste klasse, en alle divisiewedstrijden in het jeugdvoetbal. Alle betrokkenen krijgen achteraf via de wedstrijdwijzigingen bericht. Is de termijn korter dan acht dagen, dan kan een wedstrijd alleen worden verplaatst in onderling overleg en met goedvinden van de competitieleider.

Via onderstaande link wordt uitleg gegeven over de wijze waarop verenigingen hierin aanpassingen kunnen doorvoeren.

Aanvangstijden aanpassen via accommodatiebezetting in SportlinkAANVANGSTIJDEN AANPASSEN VIA ACCOMMODATIEBEZETTING IN SPORTLINKLees hier hoe je de aanvangstijden van wedstrijden kunt aanpassen in Sportlink.

Openzetten van wedstrijden

Voor sommige wedstrijden geldt te allen tijde dat de aanvangstijden niet kunnen worden gewijzigd. Hierboven is al aangegeven voor welke wedstrijden dit geldt. Voor alle overige wedstrijden kan dit alleen wanneer de wedstrijden door de KNVB definitief zijn vastgesteld en zijn vrijgegeven.

Van belang daarbij is dat de wedstrijden pas dan kunnen worden gemuteerd als deze in het roze zijn aangemerkt in de accommodatiebezetting. De KNVB streeft ernaar de wedstrijden zo snel mogelijk vrij te geven, waarbij de mogelijkheid bestaat dat dit voor een langere periode geldt. Voor de bekerwedstrijden geldt in dit geval dat deze beschikbaar zijn vanaf 8 augustus 2020. Voor de reguliere competitie zal dit op z’n vroegst de datum van 22 augustus 2020 zijn omdat ook dan het wedstrijdschema voor de gehele competitie beschikbaar komt.

Digitaal verplaatsen van wedstrijden

Waneer je wedstrijden wilt verplaatsen bestaat de mogelijkheid dit digitaal te doen, waarbij het ook mogelijk is om wedstrijden te verplaatsen naar zogenaamde inhaalweekenden.

Wedstrijden kunnen worden aangepast zodra ze definitief door de KNVB zijn vastgesteld. Voor de categorie A en B gelden aparte mogelijkheden. Verdere informatie hierover is te vinden op KNVB Assist.

Verplaatsen van wedstrijden in datum en/of tijd veld VERPLAATSEN VAN WEDSTRIJDEN IN DATUM EN/OF TIJD VELDLees welke uitgangspunten er gelden voor verplaatsing en hoe je dit zelf kunt regelen in Sportlink Club.

Uitleg digitaal verplaatsen van wedstrijdenUITLEG DIGITAAL VERPLAATSEN VAN WEDSTRIJDENKijk hier voor verdere uitleg over de werkwijze bij het digitaal verplaatsen van wedstrijden.

Geef als eerste een reactie op "Zelf verplaatsen van wedstrijden in datum en/of tijd"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.