Voetlab van start: eerste verenigingen actief aan de slag

Bron: www.knvb.nl

Voetlab is van start! Inmiddels hebben 150 verenigingen interesse en zijn er ruim 20 actief aan de slag met Voetlab.

Van Moerse Boys (Zundert) tot aan Haslou (Elsloo) en van DHC (Delft) tot aan Hontenisse (Zeeland). Voor de seizoensstart, extra vroege trainingen, krachttrainingen of parktrainingen.

Nieuw: toernooien via Voetlab

Vanaf volgende week is het ook mogelijk om toernooitjes op de club te organiseren via Voetlab. Dat betekent dat de organisatie, aanmelding en teamregistratie via Voetlab kan worden gedaan. In de komende weken voegen we hier stapsgewijs nieuwe mogelijkheden aan toe waarmee deze toernooitjes steeds leuker en makkelijker te organiseren worden!

Waarom meedoen aan Voetlab?

Voetlab maakt het voor verenigingen (trainers) super eenvoudig om voetbal te organiseren. Het zorgt voor extra motivatie bij de jeugd, mogelijk nieuwe aanwas voor de club en reuring in de kantine. Hoe? In het kort:

  • Supermakkelijk en flexibel organiseren van trainingen en toernooien;
  • Simpele registratie van aanwezigheid, aanmelding en prestaties spelers;
  • Mooie prijzen voor de club (voetbalpakketten) én voor de spelers;
  • Speciale voorbeeld opstart trainingen via Rinus (vanaf volgende week);
  • Pijlsnelle communicatie en verspreiding via WhatsApp;
  • Makkelijk voor leden én niet-leden (vrienden en vriendinnen).

Een trainer maakt heel makkelijk zelf een evenement (bijvoorbeeld een training) aan en deelt deze in de groepsapp van zijn of haar team. Deze link kan vervolgens eenvoudig worden doorgestuurd (binnen én buiten het team). Voetlab kost niets en we begeleiden trainers één op één bij de opstart.

Win prijzen met Voetlab

Met Voetlab verdienen voetballers punten door mee te doen aan trainingen en toernooitjes op de vereniging. In juli is Voetlab gestart, dus het is de hoogste tijd om de eerste prijswinnaars (van de maand juli) bekend te maken. De meest actieve vereniging in de maand juli is Moerse Boys. Zij winnen een Nike Verenigingspakket met een complete set hagelnieuwe ballen voor de jeugd. In de categorie voetballers winnen de volgende drie spelers een superstrakke Nike bal.

  • Mohammed El Banoudi – DHC JO14-16
  • Marnix van der Kruijk – Hattem JO17-19
  • Jente Boënne – Hontenisse MO14-16

Voor augustus zijn er nieuwe prijzen beschikbaar voor verenigingen (Verenigingspakket XL) en voetballers (Nike Voetbalschoenen). Hoe actiever je bent – als speler of als club – dus hoe meer trainingen je meedoet of organiseert, hoe groter je kans op prijzen!

VoetlabVOETLABMeer informatie en aanmelden