S.K.N.W.K. 1 kent drie debutanten bij eerste oefenwedstrijd van dit seizoen

Gisteren, dinsdag 13 augustus 2020, speelde S.K.N.W.K. 1 de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. In Bruinisse was 3e klasser N.O.A.D. ’67 1 de tegenstander. De wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning voor de ploeg uit Sint-Philipsland.

Doelman Ryan Boogerd (links in het geel) samen met 1e keeper Daan v/d Cingel bezig aan zijn warming-up

Aan de zijde van de ploeg van nieuwbakken trainer/coach Ad Palings maakten in de 2e helft maar liefst drie spelers hun debuut voor S.K.N.W.K. 1 (eigenlijk dus 4 als we Ad ook meerekenen 😉  ). Doelman Ryan Boogerd en de spelers Tim Backx en Ids Flikweert maakten gisteren hun eerste minuten in het eerst elftal. Een mooie mijlpaal voor alle drie. En met een nieuwe trainer/coach aan het roer kun je nooit weten waar dit toe kan leiden het aankomende seizoen.

Ids Flikweert (links) en Tim Backx (15) maakten beiden hun debuut in S.K.N.W.K. 1

Heren, allen gefeliciteerd met jullie debuut !!

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 kent drie debutanten bij eerste oefenwedstrijd van dit seizoen"

1. Het is fijn voor onze vereniging dat er zich weer nieuwe talenten aandienen. Veel succes.