(Te) zware dag voor S.K.N.W.K. eindigt in zeer grote nederlaag

Voor S.K.N.W.K. 1 stond vandaag een lange dag gepland. Vanmorgen werd eerst getraind (ook door S.K.N.W.K. 2 en JO19-1). Daarna volgde een lunch. En vanmiddag stond dan ook nog een oefenduel tegen W.H.S. 1 op het programma. En dit samen met het warme weer en misschien ook nog de wedstrijd van afgelopen donderdag in de benen zorgde ervoor dat op sportpark ‘De Waaje’ de blauw/zwarten werden getrakteerd op een monster vernedering. Het werd uiteindelijk maar liefst 13-0………

We konden een beetje weten wat ons te wachten stond, want ook begin januari van dit jaar oefenden beide teams als een tegen elkaar. Tijdens een avondduel was de thuisploeg toen met 6-1 te sterk. Vanmiddag was het eigenlijk dweilen met de kraan open (en er viel helaas niet eens water uit de lucht 😉  ). Al in de beginfase werd W.H.S. in het zadel geholpen. Ze kregen een penalty waar absoluut geen sprake was van een overtreding. Deze werd benut en zorgde voor 1-0. Drie minuten later stond het ook al 2-0. Hierna was het beste spel wel voor de thuisploeg, maar behoudens wat afstandsschoten die over het doel vlogen van doelman Daan v/d Cingel, geen echte kansen meer voor W.H.S. Overigens ook niet voor S.K.N.W.K. Alleen twee goede pogingen van afstand van Dion de Jonge en Remco v/d Berge, maar ook hier geen treffers.

Vlak voor rust komt W.H.S. 1 nog op 3-0. Ruststand zou je denken. In ieder geval voor de spelers van S.K.N.W.K. in het veld. Ze letten eventjes niet op en staat het voor de rust zelfs nog 5-0 !! Je hoopt dan dat in de 2e helft de schade beperkt blijft, maar helaas was dit niet het geval. Met nog wat frisse spelers (die overigens ’s morgens ook al hadden getraind) kon S.K.N.W.K. eigenlijk ook niks uitrichten. En als de score dan steeds verder oploopt, zakt de moed je eigenlijk ook wel in de schoenen. W.H.S. scoort nog wel een behoorlijk aantal treffers en bezorgt S.K.N.W.K. uiteindelijk een 13-0 nederlaag.

Was het de training van ’s ochtends, was het het weer, we zullen het allemaal niet weten. Feit was dat veel spelers op voor hen ten opzichte van vorig seizoen vreemde posities stonden. Dit werkt ook niet echt in het voordeel. Alles bij elkaar is een nederlaag te verklaren, maar 13-0 mag je natuurlijk nooit laten gebeuren als team !! Hopelijk zijn uit dit duel ook weer wat lessen geleerd en kan er deze week na twee keer goed trainen dan een goed resultaat worden geboekt a.s. zaterdag in het oefenduel tegen S.P.S. 1. Aftrap in Poortvliet is 15:00 uur.

1 reactie op "(Te) zware dag voor S.K.N.W.K. eindigt in zeer grote nederlaag"

1. Kies in het vervolg een club uit van dezelfde categorie.Dat kan je hier van leren.Dus vierde klas.