Nuttige eerste oefenpot S.K.N.W.K. 2 eindigt in gelijkspel

Vandaag speelde S.K.N.W.K. 2 haar eerste oefenwedstrijd. In een combinatieteam met JO19-1 was S.P.S. 2 de tegenstander. Een ploeg die het 2e dit seizoen ook 2x zal treffen in de competitie. In de eerste helft vooral heel veel regen 🙁 Het regende geen treffers. Na exact 45 minuten stond het nog 0-0. I.v.m. de corona nuttigde S.K.N.W.K. 2/JO19-1 de thee in de dug-out.

In de 2e helft uiteraard wat wissels aan beide kanten. Zo kwam bij S.K.N.W.K. JO19-1-speler Kaj Schiewold binnen de lijnen. Na een paar seizoenen in de jeugd van M.Z.C. ’11 te hebben gespeeld, komt hij weer terug naar S.K.N.W.K.

De thuisploeg kwam via een schot dat afketste op een 1-0 voorsprong. Maar JO19-1-speler Thomas Folmer schoot met een prachtige afstandschot S.K.N.W.K. 2/JO19-1 weer langszij. Echt een geweldig doelpunt en dus 1-1. In de slotfase bleek doelman Ryan Boogerd het voldoende te vinden, want met enkele zeer goede reddingen hield hij zijn ploeg op de been. Hiermee eindigde deze nuttige oefenpot in 1-1. Het was erg leuk om te zien dat heel veel jonge gasten die nu door komen naar het 2e elftal of zelfs dit seizoen nog actief zijn in de JO19-1 samen speelden met enkele oud-gedienden. Hopelijk kunnen we dit seizoen en komende seizoenen nog heel veel plezier beleven aan deze spelers !!

Deze week wordt er weer 2x getraind. Zaterdag wacht voor S.K.N.W.K. 2 de eerste bekerwedstrijd. Dan is op sportpark ‘Het Springer’ M.Z.C. ’11 4 de opponent.