ST Bruse Boys/Duiveland/S.K.N.W.K. MO17-1 verliest geflatteerd van Vosmeer MO17-1

Vandaag hebben de meiden van Bru, Oosterland en Nieuwerkerk onder leiding van Marvin en Christian hun 1e wedstrijd gespeeld tegen Vosmeer MO17-1. Ze begonnen sterk, maar tegen de verhouding in werd het al snel 1-0. Gelukkig al snel daarna gaf Rayna een mooie voorzet hoog op Lisa, die hem in 1 keer op haar slof nam en de bal in het goal knalde. Helaas werd 15 minuten later de 2-1 gescoord. De 2-2 hing in de lucht, maar de bal wilde maar niet over de lijn. Bijna tijd dachten we, maar toch wisten de meiden van de thuisploeg nog 2 keer in een paar minuten (net voor rust) door te breken en moesten de meiden van de combinatie met een 4-1 achterstand de rust in.

In de 2e helft waren er nog mooie combinaties! Maar helaas werd er verloren met 5-1. De meiden moeten nog iets aan elkaar wennen en aan hun nieuwe posities, maar kregen een mooi compliment v/d trainer van Oud Vosmeer: “de uitslag is geflatteerd.”

(Neneh was helaas ziek en Mette is gestopt. Dus vandaag was Lisa de enige S.K.N.W.K.-er in het combinatie team).

Suzanne de Valk

Morgen, maandag 7 september 2020 speelt ST Bruse Boys/Duiveland/S.K.N.W.K. MO17-1 een bekerwedstrijd op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Aftrap is om 19:00 uur.