S.K.N.W.K. 2 verspeelt opnieuw voorsprong in tweede helft

Vorige week speelde S.K.N.W.K. 2 het bekerduel tegen D.B.G.C. 3. Na een 1-1 ruststand kwamen de blauw/zwarten in de 2e helft op 1-3, maar alsnog werd uiteindelijk met 4-3 verloren. Gisteren was op sportpark ‘Het Springer’ in de laatste wedstrijd van de bekerpoule FC De Westhoek ’20 te gast. In de eerste helft wist Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 op voorsprong te zetten. Joerie van Dijke kreeg een uitstekende mogelijkheid op 2-0, maar hij zag zijn inzet op de paal belanden. Hierdoor gingen beide teams met de 1-0 ruststand om een bakje thee.

Helaas was S.K.N.W.K. 2 in de 2e helft de mindere van de twee teams op het veld. FC De Westhoek ’20 2 mocht zelfs drie keer scoren, waardoor zij uiteindelijk het duel met 1-3 wisten te winnen. Voor S.K.N.W.K. 2 rest nu de competitie, want met 0 punten in drie duels (de eerste werd met 1-2 verloren van M.Z.C. ’11 4) is het bekeravontuur voor dit seizoen ten einde.

Zaterdag de competitiestart in de reserve vierde klasse. Om 12:30 uur is FC Bergen 2 de eerste tegenstander op sportpark ‘Het Springer’.