Gezellig afsluiting van de (voetbal)zaterdag met overheerlijke mosselen op ‘Het Springer’

Gisteren, zaterdag 12 september 2020, speelde S.K.N.W.K. 1 de bekerwedstrijd op sportpark ‘Het Springer’ tegen Bevelanders 1. Het werd voor S.K.N.W.K. 1 een vervelende middag, want ze verloren uiteindelijk met 0-3 na een zeer matige wedstrijd. Ook bij S.K.N.W.K. 2 zat het niet mee, want na een 1-0 voorsprong met de rust verloren zij hun bekerduel tegen FC De Westhoek ’20 2 met 1-3.

Toch mochten deze resultaten de pret niet drukken. Want onder het genot van een heerlijk ‘najaarszonnetje’ kon op het dakterras het vergrote terras beneden en in de kantine (dit uiteraard i.v.m. de coronamaatregelen) nog overheerlijke mosselen worden genuttigd. Een ieder liet zich dit onder het genot van een lekker drankje zeker smaken.

Al met al weer een gezellig dagje bij S.K.N.W.K. Speciale dank aan Neeltje Jans Mosselen die de mosselen heeft geschonken. En uiteraard ook aan Toon en Jacco voor het koken van de mosselen. Verder dank aan alle overige mensen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag op ‘Het Springer’.