Deel corona-regels met anders clubs via voetbal.nl en wedstrijdzaken-app

Bron: www.knvb.nl

We mogen weer en daar zijn we maar wat blij mee! Maar ‘gewoon’ gaan voetballen is er helaas niet bij dit jaar. Vanwege het coronavirus gelden er op alle sportparken bepaalde regels. Deze regels kunnen per vereniging echter verschillen. Sportlink biedt nu de mogelijkheid de corona-regels via de voetbal.nl en wedstrijdzaken app te delen, zodat iedereen op de hoogte is van de geldende corona-regels bij jouw club.

Verenigingen zijn op dit moment nog ontzettend druk met het beantwoorden van vragen over de corona-regels. Er wordt onderling volop gebeld en gemaild. Dit kan wellicht gemakkelijker.

Hoe werkt het?

Je kunt in Sportlink Club de URL van jouw website (met daarop de corona-regels) invoeren. En diezelfde URL wordt vanuit Sportlink Club automatisch in de app getoond. Iedereen die in de app kijkt, ziet meteen welke corona-regels er bij jouw vereniging gelden.

Speciale corona-pagina

Wanneer er bij jouw vereniging nog geen pagina op de site is met de corona-regels, is het verstandig deze zo snel mogelijk aan te maken. Diezelfde pagina kun je in de toekomst ook weer goed gebruiken zodra de corona-regels op de club worden gewijzigd. De pagina op je website is dé pagina waar je vanuit de app naartoe kunt verwijzen. Zo informeer je alle teams, officials en bezoekers die bij jou op de vereniging komen en is er voor iedereen duidelijkheid.

Heb je nog geen speciale ‘coronapagina’ op jouw clubwebsite? Kijk dan op onderstaande pagina voor de actuele algemene sportprotocollen en veel gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus voor het voetbal.

CORONAVIRUSBekijk het laatste nieuws en informatie over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal.

DE IDEALE WEDSTRIJDDAG: CORONA-PROOF!Bekijk hier de uitwerkingen voor de verschillende doelgroepen die een rol hebben binnen het voetbal.