Machiel Schot (S.K.N.W.K. 1) is de eerste leider op de topscorerslijst seizoen 2020-2021 bij de senioren

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 19 september 2020, speelden alle drie onze seniorenteams haar eerste competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 2 als 3 speelden een thuiswedstrijd. S.K.N.W.K. 1 moest uit naar Burgh-Haamstede voor de derby tegen FC De Westhoek ’20 1.

Ondanks twee treffers van Machiel Schot eindigde de wedstrijd bij het 1e in een 4-2 nederlaag.

Het 2e speelde op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ de eerste competitiewedstrijd in de reserve 4e klas 04. Heel veel nieuwe tegenstanders, zo ook die van vandaag. Vandaag was het FC Bergen 2. Het werd gelijk een soort ‘interland’ voor het 2e, want dit team bestond louter uit Poolse spelers. Deze waren dan helaas wel veel te sterk voor de blauw/zwarten. Ondanks de aansluitingstreffer (1-2) door Wilco de Valk eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 1-6 nederlaag.

Met dit schot brengt Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 terug tot 2-3 tegen Bevelanders 3

Het 3e zette een 1-3 ruststand nog recht. De wedstrijd tegen Bevelanders 3 eindigde in 3-3. De treffers hier kwamen van Pierre Ruijssenaars, Dirk-Jan Hoek en Carlo v/d Maas.

Zodoende is Machiel Schot dus de eerste koploper op de topscorerslijst. Hij wordt gevolgd door 4 spelers die allen 1x scoorden vandaag. Volgende week zaterdag, 26 september 2020, komen alle drie onze seniorenteams weer in aktie voor de competitie.

De topscorerlijst ziet er na de 1e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2020-2021