Record voor S.K.N.W.K. 3: Al ruim 7 maanden ongeslagen !!

Het is niet alleen maar kommer en kwel wat de coronacrisis betreft. Immers na de seizoenstart gisteren van S.K.N.W.K. 3 (3-3 tegen Bevelanders 3) blijkt dat de blauw/zwarten maar liefst bijna 7 maanden ongeslagen zijn 😉 Immers de laatste wedstrijd die ze speelden was op zaterdag 15 februari 2020. Toen was in Stavenisse het 2e elftal van de SC nipt te sterk (8-1). Hierna werd er alleen nog een klein beetje getraind, maar geen wedstrijden meer gespeeld (en dus ook niet meer verloren). Tot gisteren…….

Om 14:30 uur was de aftrap voor het 3e van het seizoen 2020-2021. Na een uitstapje naar de reserve 5e klas 06 (met heel veel Thoolse ploegen) zijn we gelukkig weer terug in de reserve 5e klas 01 (met vooral heel veel teams van Schouwen-Duiveland en ook Bevelanders 3 en 4, Colijnsplaatse Boys en M.Z.V.C.). Gisteren was Bevelanders 3 de tegenstander.

In de eerste helft leek het er nog niet op dat de blauw/zwarten echt bezig waren met het record. Met vooral twee machtige afstandsschoten en nog een doelpunt stond het zo maar 0-3 na zo een half uur spelen. Waar moest dit naar toe…… Echter dacht Pierre Ruijssenaars, wat Bevelanders kan, kan ik ook. Hij schoot vanaf de zijkant zo de bal schitterend bij de 2e paal binnen, 1-3. Dit was tevens de ruststand.

Laten we hopen dat het overigens een trend is voor het hele seizoen, want de selectie van S.K.N.W.K. 3 was deze middag zo groot dat de wedstrijdzaken app explodeerde bij het invoeren van alle teamnamen 😉 Zodoende konden we in de rust orde op zaken stellen. De allerzwaksten (fysiek en/of mentaal) konden naar de bank worden gedirigeerd. En daar kwamen er daar een paar verse en frisse spelers binnen de lijnen. Om je vingers bij af te likken 🙂

Nu was het vooral S.K.N.W.K. 3 dat op zoek ging naar treffers. Al moest doelman Erwin v/d Wekken ook nog een paar keer handelend optreden bij enkele prima counters van Bevelanders 3. Dirk-Jan Hoek was op aangeven van Robbert v/d Zande de maker van de aansluitingstreffer, 2-3. En op ‘zijn Duits’ wisten de blauw/zwarten ook nog voor de 3-3 te zorgen. Met nog 20 seconden op de klok was het Carlo v/d Maas die de bal tegen de touwen schoot.

De tegenstander mocht daarna nog wel aftrappen, maar gelijk erna blies scheidsrechter Piet Grootenboer op zijn fluit en was het einde wedstrijd. Zodoende dus een 3-3 eindstand bij de seizoensstart en blijft S.K.N.W.K. 3 in de race om het record scherper te stellen. Dat moet dan om te beginnen gaan gebeuren in Oosterland, want daar is a.s. zaterdag Duiveland 3 de tegenstander. Aftrap is 14:15 uur.