I.v.m. plaatsing tent extra barpersoneel gevraagd !!

Omdat we de herfst nu echt tegemoet gaan en onze kantine beperkt is qua omvang hebben we begin deze week een tent opgezet naast de kantine (dank aan de vrijwilligers die hierbij hebben geholpen!). Hiermee willen we jullie als leden en onze supporters de gelegenheid bieden om beschut tegen regen en wind te staan, maar ook de onderlinge afstand van 1,5 meter te handhaven.

Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de tent en het aantal bewegingen van en naar de kantine zoveel mogelijk te beperken willen we in de tent een bar plaatsen waar koffie, thee en fris (geen alcoholische dranken) gekocht kunnen worden. Om dit mogelijk te maken hebben we echter wel jullie hulp nodig. Momenteel is er nauwelijks voldoende bezetting voor de bar in de kantine zelf, laat staan voor een extra bar in de tent. Bij deze dus een dringende oproep aan jullie om ons te helpen een extra bar in de tent mogelijk te maken en je aan te melden om hier af en toe een bardienst te draaien.

Je kunt je hier voor aanmelden bij Christa van Dijke via vrijwilliger@sknwk.nl of 06-27371804. Bij voorbaat dank voor jullie hulp!