Duiveland mist vracht aan ervaring tegen Tholense Boys

Bron: www.wereldregio.nl

Duiveland gaat zaterdag 26 september behoorlijk gehavend naar Tholense Boys.

Ervaren krachten zoals Ronald Zwager (blessure), Leen IJzelenberg (bruiloft), Wouter de Jonge (geschorst) en Robbert de Bruine (vakantie) zijn er niet bij tegen de Tholenaren die vorige week startten met een gelijkspel. Bij de Oosterlanders, die op de openingsdag met 3-0 van Klundert, ook de komende tegenstander in het bekertoernooi, wonnen, ontbreekt ook nog de geblesseerde Leen Dooge. In dezelfde derde klasse B kan ZSC’62 geen beroep doen op keeper Robin Dekker en de spelers Ian van Essen, Bilal Alashkar, Justin Vaane en Barry van der Stel. Allen zijn geblesseerd voor het treffen tegen Krabbendijke, dat net als ZSC’62 de eerste wedstrijd won.

Bruse Boys, uitkomend in de tweede klasse E, heeft voor het thuisduel met DBGC geen bijzonderheden. Beide teams zegevierden vorige week. MZC’11 treft in NSVV ook een ploeg die op de openingsdag verloor. Naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Arnemuiden is Jesse van der Linden er niet bij. Sven Heijboer, Rody Vermue, Kyle van Tiggelhoven, Marc Bij de Vaate – over ervaring gesproken – en Tom Quant zijn er niet bij.

De vierdeklassers zitten wat beter in hun spelers. SKNWK (thuis tegen VVC’68) mist alleen Stefan Vermeer, bij Brouwershaven (thuis tegen Rillandia) ontbreken Skip Reijnen en Mitchel Danker (beiden werk) en bij FC De Westhoek’20 (uit naar Smerdiek) zit Mark de Feiter niet bij de selectie vanwege werk. Colin van Wanrooij, speler van WIK’57, is drie weken uitgeschakeld wegens een spierscheuring in een bovenbeen. Bij zijn ploeg, die zaterdag thuis tegen Kruiningen speelt, zijn drie twijfelgevallen.