Ingelaste duels zijn verwerkt in wedstrijdschema S.K.N.W.K.-Toto

Na het succes van voorgaande seizoenen is er ook dit seizoen 2020-2021 weer de S.K.N.W.K.-Toto. In samenwerking met Voetbalpooltjes.nl kun je weer iedere week voorspellingen doen voor de wedstrijden in de klasse van S.K.N.W.K. 1.

Aanmelden en registratie (eenmalig)

Om je aan te melden bij de S.K.N.W.K.-Toto seizoen 2020-2021 klik hier om naar de website van Voetbalpooltjes te gaan. Vul het formulier “AANMELDEN NIEUWE SPELER IN” en volg de verdere instructies.

Heb je vorig jaar ook meegedaan met de S.K.N.W.K.-Toto? Dan hoef je je niet meer te registreren. Je kunt dan inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van de vorige registratie.

Inloggen

Nadat je je als speler hebt aangemeld, gebruik je je spelersnaam/emailadres en wachtwoord om in te loggen. Klik hier om in te loggen.

Aanmelden S.K.N.W.K.-Toto 2020-2021

Na het inloggen op Voetbalpooltjes.nl klik je rechts in het scherm op tabblad ‘POOL OVERZICHT’.
Zoek hier op “sknwk-2020-2021”  en klik hier op.
Druk nu op de banner “SPEEL MEE MET DEZE POOL”.
Aanmeldingen worden eerst beoordeeld door de webredactie. Je ontvangt een email wanneer jouw aanmelding is goedgekeurd.

Logo SKNWK Toto

Gisteren, zaterdag 26 september 2020, werd de 2e speelronde afgewerkt. Twee duels (S.K.N.W.K. 1 – V.V.C. ’68 1 en W.I.K. ’57 1 – Kruiningen 1) werden afgelast. Inmiddels zijn deze opnieuw ingepland en wel op zaterdag 14 november a.s. Deze wedstrijden zijn opnieuw verwerkt in het wedstrijdschema van de S.K.N.W.K.-Toto.

Nog niet aangemeld ?? Doe dit dan nog snel en speel mee !!

Succes !!